sunnuntai 28. marraskuuta 2010

joulukalenteri

Mähän kerroin perjantaina, että viikonlopun vietin Helsingissä kummitädillä. Lauantaina sitten suuntasin aamulla aikaisin (11.30) Valtterille, kun ensin seikkailin bussilla Itikseen ja siitä metrolla sörnäisiin ja sit viel kävely asemalt kirpparille, jossa en ollut aikaisemmin käynyt. En ees eksyny - pahasti. :) Kuitenkin mun saalis lauantailta:


 Villakangastakki, alkuperää Zara. Myyjä oli kuulemma maksanu tosta joskus 135e ja nappasin omakseni 15e hintaan! 80% villaa, joten lämmittää varmasti! Kävin myös nappaamassa Itäkeskuksen Seppälästä tuollaisen pyörölähuivin omakseni alle 8e hintaan :)

Sunnuntaina sitten suunnattiin kummin kanssa viel Mellunmäkeen, Mellukirppikselle. Ihan siisti paikka ja paljon porukkaa. Sieltä haalin itselleni kaks paitaa ja yhden astiat, josta napsasen kuvan sit myöhemmin. Nyt en jaksa avata mun käärylää, ettei ne mennyt kuljettaessa rikki!Mikki Hiiri -paita oli 2,5e ja raitapaita 2e :) Sitten vielä ennen kuin lähdin kummi toivotti hyvää adventtia ja anto ikioman adventtisuklaakalenterin! Joka on muuten ihan törkeen kiva ja vielkun sain koota sen! Lapsi kun oon :) Ärsytti vaan, että tänään en saanu sitä avata, kun ei ollu luukkua :< Mutta odottelen keskiviikkoon♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti