maanantai 17. tammikuuta 2011

finnit

Mulla alkoi naama kukkimaan aivan älyttömästi yhtäkkiä, joka puolella näppylöitä. Ja koska en ole mikään meikkailija ihminen niin en raaskinut ostaa kalliita meikkivoiteita tai aineita (jotka ei kuitenkaan toimi) jotta saisin finnit pois.

Googletin sitten yks päivä jtn "kotitekoiset kasvonaamiot" tai jotain sellaista. Törmäsin ohjeeseen, joka on helppo ja nopea ja halpa. Oliiviöljyä ja (meri)suolaa. No ohjeessa käskettiin sivelemään sekoitusta iholle joka päivä viikon ajan ja sitten vähentämään, että joka toinen päivä. Kun olin viis päivää tota käyttänyt aloin epäilemään, että toimiiko, koska naama edelleen kukki. No nyt parin viikon tauon jälkeen oon huomannu vasta, että kyllä se toimi! Pitää alkaa käyttämään sekoitusta uudelleen, jotta kaikki epäpuhtaudet lähtisi! Tässä vielä lopuksi teille ohje, jota lämpimästi suosittelen omalla kokemuksella :) (ps varokaa järkyttävää juurikasvua! joka muuten on värjätty jo pois ;>)

Ekaksi putsaatte naaman meikeistä ja muusta töhnästä ja laitatte hiukset pois naamalta :) ja voitte samalla ihailla juurikasvua, jos teillä sellainen on. :) (tos mun naamas jo on sekoitusta siks se on ton näköinen)

Sekoittakaa jossain kupissa tai jotenkin 1 teelusikka oliiviöljyä ja 2 teelusikallista (meri)suolaa. Sitä ei oikeasti tarvitse paljoa. Oon sen huomannut, tuossakin määrässä on jo vähän liikaa. Tietty riippuu minkä kokoinen naama teillä on :D


 

Levittäkää sekoitus naamalle ja antakaa vaikuttaa 10 minuuttia. :) Lueskelkaa jotain uusinta cosmoa, missmixiä, trendiä yms ja kuvitelkaa olevanne kauneushoitolassa. Jos mtn noista ei löydy etsikää vaikka Lidlin mainoslehti :D


Huuhtele sekoitus pois kasvoista hyvin! Iho saattaa tuntua vielä öljyiseltä pinnasta, mutta ei se mitään.

 Pyyhi kasvoista rasvaisen tuntuinen pinta pois. Toista tämä joka päivä viikon ajan ja vähennä sitten joka toiseen päivään. Voit laittaa tätä sörsseliä vaikka selkään tai mahaan, jos haluat. :) Oon kuullu et seläs olevat epäpuhtaudet on monilla kadonnu tällä.

Iloisia naaman puhdistus hetkiä!

1 kommentti:

  1. hei vähän kätevää, pitää kokeilla tota :D

    Luna

    VastaaPoista