tiistai 18. tammikuuta 2011

vesivärit.


Aloitetaan vaikka eilisestä, kun kämppis tuli kahdeksalta tänne ja sit se hakkas tyynyllä ja meikä vaan "aii sattuuu" ja käänsin kylkee. No heräsin sit 12 kun kämppis tuli koulusta. Olin saanu maininnan sen kalenteriin :D♥Tänään sit mentiin reippaana (lue: unisena) kouluun jossa koko päivä vaan maalailtiin vesiväreillä. Eka jotain tollaisii inhokki/suosikki-värejä ja sitten väriympyrää. Meinas hermo mennä pari kertaa :D


Joo koska suttupaperista alkoi loppua tila tuli maalattua vähän itteensä. Värii löytyy vielki käsistä. Onnistuin kuitenkin oleen sotkematta vaatteita, hyvä minä!


Koska en jaksanut rasittaa tota urpoo ottaa musta kuvia niin nyt saatte tyytyy tälläiseen teinipeili poseeen :D Päällähän on siis alin raitapaita kirpparilta viikonlopun saaliita, ylempi kauluspaita kanssa kirpparilta joskus nappasin eurolla, hamekkin on viikonlopun saaliita ja oon aivan rakastunu♥ Sukkikset on kyllä ihan vaa H&M jotkut villapökät! Tässä on taas ripaus muotiblogii seuraavaks kuukaudeks. :D Katsellaan koska saan taas asuja kuvattuu ;)

1 kommentti: