perjantai 7. tammikuuta 2011

villapökät.

Tänään sitten pikkuveli kiikutti mulle mun joululahjan kummitädiltä.

Ootan aina innolla kummitädin paketteja, koska niist tulee aina jotain tosi huippuu! No sitten avasin paketin toooosi hitaasti ja ekana sisältä paljastui...

... kaks kattilan kantta! Ihan übersöpöjä♥ Näihinkin liittyy inside-juttuja. Mutta kuitenkin oon katellu tollaisia kansia aina kirpparilla ja puhunu kummin kaa et noista sais kivan keittiön taulun tai muuten vaan keittiön seinälle. :) (Ikiomaa kämppää odotellessa!) Sitten avasin pakettia vähän lisää...


.... ja löysin sisältä VILLAPÖKSYT! Just tollaiset mitä oon ettinyt koko syksyn! Kummilta vähän kyselinkin että oisko sillä tollaisia, mutta ei kuulemma ollut. Elikkä siis halusin legginssimäiset villapöksyt, jotka on neulottu. :) Joita siis aion käyttää legginssien tapaan (en kyllä todellakaan sillei, että takapuoli näkyy!)


Plus extrana nilkois on resorit! Aivan täydelliset. Kun kiittelin kummitätiä niin sano että samanlaiset sillä ois mut marjapuuron väriset. Täytyy ne käydä kans tsekkaamas ;)

Mitäs mieltä ootte mun villapöksyistä? Hot or not? HOT! ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanat pökät ;)
  tieks yhtään mistä se on ne ostanut? :D

  -ANSSSKU-
  ansssku.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitti ;) Ei kyllä mitään hajua. :D Joko se on löytäny taas jostain komerostaan, kirpparilta tai sit ostanu jostai :) Täytyy kysyy itekki :)

  VastaaPoista
 3. Kertoisitko täällä jos saat tietää? =D

  VastaaPoista