maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ratikkamatkailua

 Eilen heräsin kahdeksalta ja ryntäsin sitten yhdeksäksi Valtteriin. Nadja ja Laura oli myymässä vaatteitaan ja sen takia pyödän ääressä oli ihmisiä varmaan seitsemässä rivissä jonottamassa (Myyjät tuli ennen yhdeksää ja ekat lukijat oli jo seitsemäst asti jonottanu...) ja joku papparainen multa kyselikin, että mitä siellä tapahtuu. En kauaa viittinyt siinä seistä ja pyödän eteen en edes mennyt, mutta nappasin sitten blogissa näkemäni mustat nauhakengät. Muuten tarttui mukaan kolmet shortsit :) Kesäkesäkesä!!


Iltapäivällä suuntasinkin sitten ratikalla Töölöön Desing-markkinoille! Paikka oli ihana vanha ratikkamuseo(?) tai ainakin siellä oli pieni osio missä oli vanhoja ratikkavaunuja joihin sai mennä sisälle istumaan ja kaikenlaisia kylttejä yms. :) Ratikkailua kerrakseen!

Sieltä mukaan tarttui kissa-rintakoru (♥) joka on nyt mun oma kissimirri, koska mulla sellaista ei ole. Nimee en oo keksinyt, mut kyl sellainenkin viel tulee. :) On muuten eka rintakoru minkä omistan, kun en oo jotenkin sellaisii osannu käyttää :o Sitten löysin täydelliset hapsukorvikset millaisii oon ihaillu Muodin huipulle Lenin korvissa!
Tiedätteks oisin halunnut virpomaan, mutta oon liian vanha. :( No ainakin oli kiva päivä ja aurinko paistoi JA SAIN JÄTTI KINDERMUNAN niin ei jäänyt tuo kauheasti harmittelemaan ;)

4 kommenttia:

 1. Oih Rooosa! Oon unohtanu lisätä sun blogin mun seurantalistalle ja olin ihan totally-unohtanu sun ihanan blogin olemassa-olon! jipiiiii nyt pääsen stalkkaa sun tekemisii useemmin;) Yritin ihan sikapitkään ettii tätä, mut en mustanu nimee ni oli vähä hankaluuksii. Sit googletin "roosa kirppis", ni johan löyty heti :DDD

  VastaaPoista
 2. Hahah jee ;) google tietää :D löytyy muuten mun blogi kun kirjoittaa mun sukunimenki googlee :) onks sulle tulos sitä blogii? koska voisin sit mennä stalkkailee sua!

  VastaaPoista
 3. voiks laittaa niistä kirppisostoksistas kuvia? :)

  VastaaPoista
 4. En varmaan tee erillistä postausta, mutta asujen yhteydessä varmaan alkaa näkymään niitä :)

  VastaaPoista