tiistai 3. toukokuuta 2011

Mitä täytyy löytyä meikkipussista?

Mun tylsillä ja pitkillä työmatkoilla oon sit aina kehitelly päässäni millon minkäkinlaisia ideoita. Yks päivä mulle tuli idea koota kollaasi siitä mitä oisi hyvä olla meikkipussissa (ainakin mun mielestä!) Idea on siis, että mitä tarvisi olla tavallisina päivinä mukana. Aloitetaan!

1. Kajaali. En tiedä miksi tämä on ykkösenä, koska tämän voisi perjaatteessa laittaa sulkeisiinkin. Kajaali nyt on tässä kollaasissa, koska ripsariin yhdistettynä sillä saa nätin ja kivan meikin. :)

2. Ripsari. Jos meikkaa niin ripsari oisi hyvä pitää messissä, koska yleensä se aina katoaa päivän aikana ja jos vaikka ruokkiksella lisätä vähän. Itse ainakaan en usko kalliisiin ripsiväreihin ja mikään ripsari ei pysy koko päivää.

3. Meikkivoide/peitepuikko. Jos oot menossa töihin tai kouluun tai muuten liikut yleisillä paikoilla niin yleensä ei ole kauhean kiva, jos keskellä otsaa on kirkkaan punainen finni. Siksi meikkivoide, että voit piilottaa epämiellyttävät näppylät, jotka ilmestyvät kesken päivän! (Pieni määrä meikkivoidetta on ok, mutta viiden sentin pakkelikerros näyttää vaan luonnottomalta ja iyy kamalalta!) Itse suosin Maybellin Dream mattemoussea. Oon todennu hyväksi ja pitkäkestoiseksi. Ei ainakaan ihan heti lopu!

4.Ripsientaivutin. Tosi kätsy. Saa heti uuden ilmeen ja ripset näyttää kivemmilta. Ja hei bongasin ohjeen taivuttaa ripset lusikalla! Kuulostaa kätsyltä ja ohjeen voitte lukea täältä. :) Ei tääkään pakollinen, mut hyödyllinen varsinkin jos on huono ripsari.

5. Huulirasva. Hyvä olla messissä. Huulet kuivaa ja muutenkin hyödyllinen kapistus. Kyllä sen tietää selittelemättäkin että tykkääkö käyttää huulirasvaa vai ei. :D (Toi Aconin huulirasva on hyvää. Maksaa pari euroo/pötkö ja saa Apteekista :))

6. Käsirasva. Töissä/koulussa kun kädet kuivaa niin hyvä käyttää. Pysy kädetkin hyvässä kunnossa!

7. Aurinkorasva. En nyt tiiä tarviiko tätäkään kauheesti selitellä? Kesällä on hyvä olla aurinkorasva messissä ;)

8. Pikkupeili. No jos meikkaa kannattaa olla peili nii näkee nassun ja osaa laittaa ripsarin ripsii, eikä pitki naamaa :) mutta toisaalta parempi ettei nää omaa naamaa nii ei oo koko ajan korjailemas meikkei ja hiuksii!

9. Pikkusakset. No en oikein osaa perustella tätä. Jotenki tuli sillei että nää pitäs olla, mut en oikein keksiny et miks :D

10. Laastareita. Mä oon ainaki ihan tohelo ja telon aina itteeni. Kyl tulee tarpeeseen. :D Sit tietty kaikki muumi- ja nalle puh-laastarit on kivempii, kun rumat ruskeet laastarit! ;)

11. Särkylääkettä. Buranaa on aina olla hyvä mukana pari kappaletta, koska sitkun sitä tarvii niin kiittää siitä että se on mukana. Mulla on ainaki tapana pitää rahapussis aina 1-2 buranaa ja kyl on tarvittu! Burana C on ainaki hyvää ja siit saa c-vitamiiniä :D

12. Käsidesi. Käsihygienia on tärkeetä ja välil jos pyörii tuol pitkin maailmaa nii ei kyl tiiä mitä pöpöi saa. Aina välil o hyvä käyttää käsidesii :)

+ Hiusharja, pinnejä ja ponnari on hyvä olla messissä. Koska jos vaikka yllättää sade tai muuten ikävä ilma tai muuten hiuksesi vetää ihan omaa showta niin saa halposti laitettuu ponnarille tai muuten vähän ojennukseen!

+ Purkkaa, koska välil saattaa hengitys haista tooosi pahalla. (Ei todellakaa kiva!) Ja ruuan jälkee kuuluis pureskelle purkkaa eli terveellistä! :)

Mitäs teiän meikkipussista löytyy? Onko jotain mitä ehdottomasti tarvis olla? Tai onko listas jotain täysin turhaa?

2 kommenttia:

  1. oon täs vähän miettiny et mitä kajaalia ja meikkivoidetta suosittelet? (-- : itellä valinnanvaikeus, ostin yhen meikkivoiteen ja aiiiiivan surkee ):

    VastaaPoista
  2. No ehdottomasti lempparimerkkei on Maybelline! Jos haluut peittää finnei ja muita epäkohtii kannattaa hommaa just toi DreamMatte Mousse. Sit meikkivoiteena samanmerkin Dream Satin Liquid on hyvä :) Ite en kauheesti oo meikkivoiteta testannu, mutta noista tosi hyvä kokemus mul ja kämppiksel!

    Ja se kajaali. Riippuu vähän mistä tykkää ja minkä väristä haluut. Oon tykänny Lumenesta ja Goshista :) Molemmat sellaisia sopivan hintasiakin!

    VastaaPoista