keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Tuplamakupirtelöt ovat saapuneet!


Oi mekkokeli! Toi mekko on aah rakkaus♥ Työsuhde-etuna saatu ja laukku palkkio yhdest kilpailust sekä lasit RayBan :)Tänään kävin sitten kangaskauppa reissulla ryyppäämässä mäkkärin tuplamakupirtelön! Oon oottanu sitä tosi kauan ja aah viimein ne saapui. MUTTA mikä pettymys. Maku, koko ja hinta - kaikissa valittamista. Maistuu pahemmalle ja pienemmis purkeis ja hintakin kallistunut (kaks ja puol euroo maksaa tommone purkki vetistä jäätelöö suklaan kera!) No meikähän sitten heti ensimmäisenä hyökkäs tekemää mäkkärille valituksen. Sitä vastausta odotellessa... ja kunnon korvauksia! (Tein rainbow:lle kerran valituksen kun kinkus oli luunpala ja sain hyvitykseks vaan 5e!!)

Ootteks tehny valituksia ja millasii korvauksii ootte saanut?

3 kommenttia:

  1. Ostin sellasen uuden holiday mix-karkkipussin joka on fazerin. siel on 11 eri makua, ja sellasta hatun muotosta karkkia ei ollu _yhtäkään_. Laitoin fazerille palautetta ja ne pahotteli, ENKÄ SAANU MITÄÄN?!

    VastaaPoista
  2. sun ois pitäny kirjoittaa tooosi hyvä palaute ja kaikkee. jos sä vaa kirjotat että "ei ollu näitä" mut sun täytyis kirjoittaa siihe kaikkee kui pettyny olit ja kaikkee dramaattista :D

    VastaaPoista
  3. Olen itse aina ollut tyytyväinen tuotteisiin, kuten viimeksi uuteen Fazerin Holiday Mix-karkkipussiin. Pirtelölle ei ole viime aikoina tullut mentyä.

    VastaaPoista