keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

elämää, ei sen ihmeempää

Nyt on sit muuttolaatikot mun huoneen lattialla ja saatu siirrettyy Hämeenlinnasta äitelle. Kiireiset viimoiset koulupäivät ollu. Nyt onneks helpottaa, mutta pieni pläjäys mitä oon duunannu lähiaikoina ;)


Okei aloitetaan käänteisessä järjestyksessä, kun en nyt oikein osaa :D Tiistaina käytiin koulusta tsekkaan farkkunäyttely Heinolassa. Jos siellä suunnalla asustelette niin kantsii käydä katsomassa. Itse diggasin eniten vanhoista farkkumainoksista, ne oli huippuja!

(Alla olevat kuvat on kännykän laadulla :D)Laama-toveri!

Maanantaina sitten mentii koulusta Särkänniemeen. Aamul sato ihan sairaasti, mutta onneks iltapäiväks kirkastu ja olihan tuol oikein hubaa ;) Ens kerralla voisi ottaa kuulosuojaimet mukaan sen verran pahasti kuulo kärsi, kun pikkuteinit kilju joka laittees korvan vieres.. Mutta pakkohan tuol oli delfinaario ja sun muut käydä kattoo! :)

Vielä pakollinen "Olin Vaasassa"-kuva, heh ! Käytiin vähän partiomaimassa ja itsellähän oli kaikki asiaan kuuluvat varusteet... :D mutta hengis selvittiin ja aah Jamboreeta odotellessa ;)

Siitä puheenollen minä nyt aloitan lomailun (no perjantaina todistukset) ja toivotan hyvät mini- ja isot-loman jatkot kaikille!

3 kommenttia:

 1. tykkään tosi paljon tosta sun paidasta! :)

  VastaaPoista
 2. kooska hiuspostaus? :)

  VastaaPoista
 3. Ella toi paita on kyl ihana! Ylemmäs kuvassa mulla on pari kokoa liian suurena toi mikä oli mun kaverin ja se lahjoitti sen mulle, koska tos alimmas on mun oma jonka löysin kirpparilta tyyliin eurolla, mutta sotkin töissä maaliin :( se on nyt sit partiopaita;)

  anonyymi teen hiuspostauksen kun kerkeen, mutta nyt on ollut kaikkia kiireitä :(

  VastaaPoista