maanantai 4. heinäkuuta 2011

oot ettiny hänt kaikest tieteest ja taiteest
Pöö! Nyt kunnollista päivän asu-kuvaa taas. Pakotin veljen kuvaan mua ja yritin selittää et miks, mut eihän se nyt oikein tajunnu :-D No mut asu koostuu siis Linkin Parkin bändipaidasta, joka on ostettu kesäkuun keikalta. Farkkuliivistä ja -legginsseistä, jotka molemmat on Valtterista 2e. Asusteina punainen huivi random kaupasta Itäkeskuksesta, laukku vintage ostettu kaverilta ja punaset conssit Englannista. Kylmän sään takia heitin myös nahkatakin päälle, kun käväisin kirjastossa. Ite ainakin tykkään täst kovasti ja oon iha rakastunu käyttään noita huiveja! Entäs te, mitäs pidätte?

4 kommenttia:

 1. heh, mullaki on nyt tullu joku pakkomielle laittaa aina huivi tollee päähä. :D en oo varmaa koskaa käyttänyt näin paljoo huivei päässä ku tänä kesänä!
  Ja muute, toi punane huivi on ihana. Pitäs ehkä ostaa itel samanlaine ;)

  VastaaPoista
 2. Heh joo :D Mut toi huivi tsydeemi on vaan niiiin kiva! Saa kivasti värii asuihin :) Ja mäki tykkään tosta punaisesta, kun mul on valkoinen ja kaverilt lainas tumman sininen. Oon ostamas varmaa viel ainakin keltaisen;) Mut osta ihmees! Toi tais maksaa 4e mut kirpparilt voi ehkä löytyy halvemmal!

  VastaaPoista
 3. heyhey oh my gosh you have an amazing blog and i like it really much!!! lots of love♥

  www.thebeadayse.blogspot.com

  http://www.bloglovin.com/de/blog/690588/ayse%27/ayse%27

  VastaaPoista
 4. Hey! Thanks very much! :) Thats is nice to hear! :) Sorry that my blog is only finnish, but meaby someday i do english translation! :)

  VastaaPoista