tiistai 27. joulukuuta 2011

Erittäin hyvä, täydellinen

Vuonna 2011 löysin sen mitä jokainen nainen tarvitsee. En tarkoita miestä, vaikka sellainenkin löytyi. Tarkoitan täydellistä käsilaukkua. En ehkä oo se kaikista naisellisin ihminen. Oon vähä tällänen höpsö tyttö, joka kulkee koulupäivät meikittä, tukka pystyssä

Ollessani työharjoittelussa keväällä Globe Hopella rakastuin aivan täysin turvavöistä tehtyyn Ralli -laukkuun. Se jos mikä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hintansa takia emmin ja kehittelin päässäni monia syitä miksi tämä olisi Se Täydellinen.Sopivan kokoinen Juuri sopiva laukku missä voi kantaa turvallisesti järkkäriä. Kova pohja pitää järkkärin mahallaan, eikä se juurikaan pääse heilumaan. Silti laukkuun mahtuu myös kaikkea turh.. tarpeellista mitä nyt tarvitsee. Vaikka ei järkkäriä mukana kantaisi ei laukku ole liian iso. (Voisiko se olla edes? :D) Laukku on myös malliltaan ajaton, kuten väritykseltään. Turvavyöt on siistit, mutta tekevät laukkuun sen hauskan jujun. Turvavyöthän on kierrätysmatskuja ja tykkään kierrätyskoruista. Muutenkin rakastan uniikkia, hauskaa koru- ja vaatesunnittelua - varsinkin suomalaista. Sisäkangas on hauska punavalko-raidallinen ja sisällä on pikkutasku tarpeellisena. Laukusta on helppo löytää tavaroita, koska se on kutitenkina avara. Laukku on ennen kaikkea kestävä.

Nyt yhdeksän kuukauden melkein joka päiväisen käytön perusteella voin sanoa, että kaikki listaamani syyt pitävät paikkaansa. Tämä on minun Se Täydellinen. Joka on matskunsa (turvavyön ja nahan) ansiosta helppo pitää puhtaana, kun lian voi märällä rätillä pyyhkäistä helposti pois. Eikä laukku kärsi pienestä tihku- tai lumisateesta.

Roosa sydän Se Täydellinen. ♥

2 kommenttia:

  1. HUOM ROOSA! Jokainen nainen ei todellakaan tarvitse miestä :) Mutta laukkuja tietenkin ;)

    VastaaPoista
  2. no ei nii :D miehet on vaa semmosii kivoi turhakkeita :D mut laukut, vaatteet yms täytyy olla ;)

    VastaaPoista