torstai 19. huhtikuuta 2012

My think today

Hurraa! Hurraa! Kotiuduin just SakuStars -kulttuurikilpailuista. Sijoittunu en, mutta sitäkin hauskempaa mulla oli :D Kisat oli Järvenpää-citystä ja tulihan siellä vähän shoppailtuakin, hehe.

Tällä kertaa hullutuksiini kuului laukku - again.


Tämä kirjekuori-laukku ihastutti yksinkertaisuudella. Teksti "think" on ihana yksityiskohta. Yrittäkääpä arvata mistä tää laukku on tehty. Voin sitten paljastaa lopussa. ;)

Laukun on suunnitellut suomalainen Think Today -yritys. Yrityksen nettisivuja selaillessani löysin niin paljon kaikkea kivaa. Kuinka lahjakkaita ihmiset ovat? Onneksi Suomessa on todella paljon yrittäjiä jotka tekevät kierrätysmateriaaleista kaikkea. Kierrätys on kuitenkin todella iso osa nykyaikaa. Kuitenkaan suomalaiset design- ja kierrätystuotteet eivät ole kalliita. Tämänkin laukun hinta pyörii 20-30e välillä.Jos joku ei vielä arvannut mistä matskusta tuote on tehty niin tässä vihje number two.

"Think Today -tuotteiden valmistuksessa käytetään sisustus- ja rakennusalan tuotantolaitosten, maahantuojien ja jälleenmyyjien hukkamateriaalia ja jätettä."

Laukku ihastuttaa sillä kuinka tuosta materiaalista on tehty jotain niin kaunista ja käytännöllistä. Laukun jujuna toimii erikoinen materiaali. Cool tää laukku on. Lisää tietoja kantsii katsoo Think Todayn nettisivuilta.

Sisällä ei oo mitään taskuja, koska materiaali on jämäkkää ja siihen ei voi ommella mitään. Laukku on myöskin niin pieni ettei sinne taskuja oikein mahdukkaan. Tiiätteks kun ootan kesää, että pääsen kanteleen tota tuolla pitkin poikin. Ah. - Tähän väliin fiilistelymusa - Damdadadaadadadaaa♥ Jeejeejee - Fiilis musa jatkuuuuuu - RANDOM? :D


ps. Laukku on tehty muovimatosta. Kuinka moni arvas? Saa huutaa hep.

// I bought new bag. Finnish Think Today design. It's made from plastic mat, how cool? :D

5 kommenttia:

  1. Hei ROOSA, ja onnea! Olet voittanut blogini arvonnassa (http://nippari.blogspot.com/2012/04/arvonta.html) toivomasi riipuksen!
    Ota minuun yhteyttä s-postilla sophia.nieminen@luukku.com .

    VastaaPoista