maanantai 11. kesäkuuta 2012

Eniten inspiroi nyt


Jenkkilipustahan puhuinkin jo aikaisemmin ja oon saanu tuunattua jo yhdet pöksytkin itelle. Kuitenkin britti-lippu kiehtoo mua vielä enemmän. Kai pitää kaivaa taas kangasvärit ja alkaa maalailee johki paitaa tai shortseihi lippua. Mut tollaiset legginssit ois niiin must be-juttu, mut mistä noita saa? Tähän väliin voisi kirota Suomen vaatekauppa-valikoimaa. Koskakohan muuten Suomen lippu tulee muotii ja kaikki haluu Suomen lippu-vaatteita?Monet on varmaan jo bongailleet helmiä mm. farkkutakkien olkapäillä. Tätä on toteuttaneet monet suomalaiset ja ulkomaalaiset bloggarit. Helmet ois kivan tyttömäistä ja farkku ei-niin-tyttömäistä. Ettei ihan super tyttöilyks tää menis. Mut törmäsin tohon kuvaan missä käännettyihin lahkeisiin oli laitettu helmii. Vois laittaa niitteikin tai jotai. Mut näyttää nii super coolilta, et tää on kyl pakko tehä!

Edellisessä postauksessa esittelinkin jo paitaa mistä olin leikelly olkapäät paljaaks. Ensimmäinen askel kohti leikkelyitä. Haluaisin myös hippi-hapsuja johki paitaan ja himottais kokeilla leikkaa tollaisia ristikoita.  Mitenköhän se onnistuis. Leikkelyillä saa tehtyä vaikka mitä! Nyt siis metsästämään kirppareilta leikkelyihin sopivia paitoja. Kirppareiden hinnat kyl nousussa Helsingis ja Tampereella. Enään ei löydy euron paitoja, murr.Tyttöily vähän nousuun! Talven aikana pudotetut kilot on saanut mutkin pömppö-mahan innostumaan vähän navan vilauttelusta. Napapaita-trendi on tulossa takaisin ja kovaa. En tiedä pitäiskö olla kauhuissaan, mutta nauretaa tälle sitten taas 5 vuoden päästä. Virkattu pitsipaita ois nii kiva kesäks ja ilmava. Napa vois vilkkua myös pitsin rakosista. En vaan oo hyvä kärsivällinen virkkaaja ja kaupoist ei oo löytyny. Ehkä täytyy ottaa ittee niskasta kii.

Nappaako kala siis mun inspikset teitä?

8 kommenttia:

 1. Pitsipaidat nappaa! Ja oikeestaan noi kaikki muutkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän niitä sais ja halvalla? Ei nappais kyl yhtää alkaa virkkaa :D Vois lahjoo jonku virkkaa mulle tollasen.

   Poista
 2. pitsipaidat ja brittiliput! hei mun kaveri sai just tuliaiseks sen iskält lontoosta tommoset legginssit :---D

  VastaaPoista
 3. ginatricot ;) tä on muuten aika huippu tää blogis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jos jotai ostaa ginasta nii kaikilla teineil on semmone :( siks yritän välttää sielt ostamista.

   mut ihanaa jos tykkäät mun blogista :)

   Poista
  2. totta :D itekki olin ekojen joukos ostamas sitä valkosta pitsitoppia & nyt jokasel täsä pienes tuppukyläs on samanlaine :D

   Poista
  3. Kuinka ärsyttävää oikeesti!

   Poista