maanantai 10. syyskuuta 2012

I love design


Coca Cola on hyvin vanha ja suosittu juoma, jonka reseptiä on tarkoin suojattu yli sata vuotta. Coca Cola on maailmalla tunnetuin brändi ja voisi sanoa että kaikkian sen tietää. Mielestäni on mahtavaa, että monet designerit ovat päässeet suunnittelemaan oman ulkokuoren tälle rakkaalle juomalle, vaikkakin näitä eivät me tavikset ollaakkaan päästy hiplaamaan.

Ainakin Tampereella on nyt noin viikon ajan ollut jo mainoksia uusista Jean Paul Gaulterin suunnittelemista Coca Cola light -design pulloista. En tiedä miksi en ole nähnyt juttua suurimmissa blogeissa paitsi Niinan blogissa keväällä. Mainoksiakaan ei hirveästi ole pyörinyt paitsi isoimmat julisteet kaduille ilmestyivät seuraavana päivänä kun pullot tulivat kauppoihin. Olenko ensimmäinen kirjoittaja näistä?

Laajensimpa minäkin omaa krääsäkokoelmaa noilla Cola-pulloilla. Mä en diggaa cociksesta joten juotin pullon sisällön veljelle joka uhrautui tähän tehtävään. Minä pidin pullot ja pistin hyllyä koristamaan. Aika mageet noi on ainaki mun mielestä!

Jos ei ole tullut vielä selväksi niin rakastan designia. Rakastan myös erilaisia pulloja, purkkeja ja purnokoita. (Joku voisi väittää minun keräävän krääsää.) Mut kuka voisi vastustaa noita?

Ps. Huomatkaa britti-lippu taustalla vaikka pullojen suunnittelija on ranskalainen, mut ollaa iha hyst vaa. Toi kuuluu kuvausrekvisiittaa.

6 kommenttia:

 1. "kaikkian sen tietää" meinasitko kaikkihan :)

  Joo ja ostin muute sen tölkkikokiksen! ;););)

  VastaaPoista
 2. siis mistä noit voi ostaa ja paljo maksaa?

  VastaaPoista
 3. mist ostit noi pullot buddy ? (:

  VastaaPoista