keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

OTHER : Rätti mikä rätti

Joskus sitä tulee tehtyä ihan järkyttävän hyviä ekstemporee-ostoksia, joiden mahtavuuden tajuaa vasta muutaman kuukauden myöhemmin. Yksi näistä mahtavista ostoksistani on Tampereen Käsityömessuilta ostettu eko-tiskirätti.

Postaus on kirjoittajan omia kokemuksia ja rätit omilla pennosilla ostettuja. Postausta ei ole tehty mitenkään yhteistyönä.

Vasta muutettuani asuntolasta omaan (vuokra) mörskään kaivoin laatikoistani tuon tiskirätin. En tiedä miksi fiilistelen sitä niin paljon, mutta se on vain ollut loistava.

Itselläni on käytössä kaksi Kiertin hamppu rättiä. Valitsin alunperin hamppurätin, koska bambuisessa ei ollut ihanaa kissakuosia. Se kuitenkin osoittautui lopulta paremmaksi vaihtoehdoksi kuin bambu sillä hamppu on pinnaltaan hieman karheampi ja siksi sen hinkausteho on loistava.

Hamppussa ja bambussa on molemmissa hyviä antibakteerisia ominaisuuksia, joten se sopii siksi loistavasti keittiöön ja kodinhoitoon. Kaikista parasta näissä räteissä on, että kun rätti alkaa haista niin sen voi viskata pyykkikoriin! Pesu 60 asteessa itseasiassa tekee vain hyvää. Rätistä tulee imukykyisempi ja kuivuu nopeammin. Huhhuh. On siinä kyllä rätillä ominaisuuksia, jotka eivät ole edes huijausta.


Vasemmalla pyykistä tullut kisuli ja oikealla juuri käyttöön tullut ketturätti.

Haluan olla päivä päivältä ekologisempi ihminen. En vielä todellakaan ole, mutta arjen pienillä teoilla pääsen pikku hiljaa lähemmäksi tavoitetta. Millaisia eko-löytöjä te olette tehneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti