keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

lasketteluTehtiin eilen laskiaispullia. Rohmuna sitten söin heti kaksi ja koska lasit oli loppu join mehuu viinalasista. :D Tänään olin kokeilemas kahden vuoden tauon jälkeen lumilautailuu ja eihän siitä mitään tullut, joten vaihdoin suksiin. (Hommaan jätkän joka opettaa mua lautailee♥) Sit siel rinteiden välis, ylhääl oli Ripa's kuppila. Sisällä oli neljä pöytää ja ikkunasta näkyi lumisia puita. Tarjolla oli kahvia, kaakaota, kaljaa yms sekä munkkeja ja vohvelia. Hinantkin oli ihan kohtuuhintaiset rinnekahvilaksi. Kaikenlisäksi oli pöytiin tarjoilu. :) Rakastuin noihin graffitteihin ja skeittiramppeihin pihassa. Kattelin myös kun jotkut jätkät hyppi laudalla ihan sika hienoja temppuja korkeist hyppyreist! Sellaisii kun pääsis kuvaamaan hyväl kameralla. Jospa sitä menis tekemään tortilloja. :)

2 kommenttia:

 1. katselen kuvia ihan katkerana kun en oo koko vuonna päässy mäkeen laudan kanssa :( joskus 17 veenä olin pari kuukautta lapissa töissä ja aijai sitä euforiaa kun pääsi joka päivä mäkee hurjasteleen.

  sittemmin on lauta kärsiny ja takki kuollu, eikä oo rahaa ees hankkia uusia.
  oivoivoi.

  mutta siis, enjoy!

  VastaaPoista
 2. Oi vähän kiva olis just jossain Lapis duunis! Mutta hei säästät rahaa ja tällei niin parin vuoden tauon jälkeen taas mäkeen pääset :) Laskettelu on kyl kallist puuhaa! :( Mut on kyl jotain tarjousiltojakin ja hyödynnä niitä! :)

  Kiitos paljon :)

  VastaaPoista