perjantai 4. maaliskuuta 2011

rintsikatOon nyt bongannu muutamasta blogista, että bloggarit pitää ohutta kauluspaitaa ja alta näkyy samanväriset rintsikat. Jotenkin tää "muoti" ei oikein iske muhun. Jotenkin mun mielestä alusvaatteita ei kuulu esitellä kaikille julkisesti. Ton Nadjan asun ehkä jotenkin ymmärrän että oli ID:n 1v synttärit, mutta silti. Jos noi olis muotinäytöksessä olisin sillei et "Wou! Siistii!" mut en jotenkin katumuotiin tota kelpuuttais.

Mitäs mieltä te ootte? Hot or not ?

Edit// Olen muuttanut mieltäni ja tykkäänkin näistä :D Vaati pikkasen sulattelua :p

5 kommenttia:

 1. noo riippuu tosiaan just tilanteesta..
  mut näin talvella (tai no ainaki sillo ko oli
  -30c) vois olla pikkase kylmä :-DDD

  VastaaPoista
 2. joo ehkä vähä kylmä :DD

  VastaaPoista
 3. no en mäkään ymmärrä alusvaatteitten esittelyä. jos ne on ALUS vaatteita, niin ne pidetään alla. ihan sama kun kävelisit läpinäkyvissä housuissa (sekin on nähty, ja se on vielä kamalampaa). no, porukkahan sit ajattelee et "NO IHAN SAMA ASIA KU BIKINIT !!" -NO KYLLÄ, MIKSI SITTEN EI KÄYTÄ BIKINEITÄ? :D joo siis hienoo olis se et olis kesä, ja olis menossa rannalle tai olis vaikka ULKOMAILLA ja olis bikinit ja "läpinäkyvä paita" jos on mahaa esitellä sillai. :D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. no äläpä! :D onha alusvaatteet nyt iha eri asiaku bikinit! peittää ehk yhtäpaljon, mutta ihan eri materiaali ja mallisia!

  VastaaPoista