tiistai 9. elokuuta 2011

Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä

Hei taas! Palasin tänään n. 11 aikaan aamulla takas Suomeen. Jamboree oli paras ikinä! Mulla on 1600 kuvaa ja täs muokkailen niitä ja yritän tehdä mahdollista postausta jossain vaiheessa :) Mutta, koska en Tukholmassa shoppaillut oikein niin päätin viimein pistää tilauksen ja ostaa Jumpinin! Jamboreella kaikki jätkät kerto et niil on ja niil oli päälki niitä ja otti pattii, että nyt muutaman vuoden odottelun jälkeen on minullakin oikeus saada omani! :D Mutta huomenna muutto takaisin asuntolaan ja nyt nukkumaan, kun en oo neljään yöhön nukkunut. Hyvät yöt!

ps. Sori, että se teemaviikko vähän kusi vikat kaks päivää.. En ollut kerinnykkää tekee niit postauksii ja ne julkasin vahingos. No, mutta sellast sattuu. :) Antakaa palautetta !

// Hello! I'm back in Finland. Jamboree is best camp ever♥ I have 1 600 pictures and later I do post at Jamboree. But becouse I'm not shopping very much in Stocholm I buy Jumpin! Love...♥ But yesterday I move back to Hämeenlinna and I don't sleep last four nights. So good night !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti