perjantai 5. elokuuta 2011

Opiskelijaviikko: I love nice clothes


Jokainenhan haluaa pukeutua hyvin. Käyttää kivoja vaatteita ja näyttää hyvältä. Kuitenkin vaatteet on kalliita ja kauppojen halppispaitoja on joka toisella vastaantulijalla.

Kalliita vaatteita kannattaa metsästää blogikirppiksiltä. Suositut bloggarit myyvät hyväkuntoisia vaatteitaan. Yleensä nämä vaatteet ovat suhteellisen kalliita verrattuna tavallisiin kirppareihin. Molemmissa tapauksissa voi löytää oikeita aarteita, kunhan vain jaksaa etsiä.. Bloggareita kuitenkin kantsii seurailla, jos he laittavat vaatteitaan esim. huuto.netiin myyntiin tai omiin blogikirppiksiinsä ja metsästää oikein ihania aarteita! Nim. olen ostellut kaikkea kivaa

Tavalliselta kirpparilta saattaa löytyä muutamalla eurolla hieno paita, jos sitä vain vähän tuunaa. Jostain hameesta voi saada täydellisen vain lyhentämällä sitä hieman tai jotain muuta pientä. Jos itse et omista ompelukonetta niin kysele jos joku kaveri, äiti tai mummo voisi vähän auttaa! Yleensä myös kirpparilta löytäessäsi vaatteita ei muilla ole samanlaisia (paitsi jos vaate on alkuperää H&M, Ginatricot yms) Alempana on myös pari helppoa tuunausohjetta :)

UFF:lta saattaa joskus bongailla vaikka minkälaisia löytöjä! Varsinkin yleensä, kun vaihtuu kausi eli esim. kesävaatteet pistetään pois ja siirretään talvivaatteet tulee UFF:lle euron päivät. Tämä kestää viikon ja tuotteet on maanantaina maksimissaan 7e ja pienenee joka päivä eurolla ja lopulta sunnuntaina kaikki loput jutut on enään euron! Kannattaa käydä kurkkimassa ;)

Sitten yksi hyvä mistä vaatteita saa hyvin on tietenkin alennusmyynnit. (Tää on aika itsestään selvyys :D) Yleensä, kun vain jaksat odottaa niin paita joka maksaa 25e tulee hetken päästä alennukseen -50%. Mutta veikkaan että olette ehkä parempia alennusmyynti-shoppaajia, kuin minä. :)Ja tässä teille lupaamiani helppoja tuunausehdotuksia!

Paikkaaminen. Muistatteko nämä legginssit? Ne on alkuperää Ginatricot ja niiden polviin oli tullut reikii ja valkoista maalia - not good. Helppo tapa tuunata ja korjata legginssit oli kun laitoin nahkapaikat. Käy siis kangaskaupasta etsimässä mieleistäsi kangasta ja tuokin taisi maksaa jonkun 3e sellainen suht iso pala. Ja kivathan niistä tuli ! Myös esimerkiksi paidoissa kyynerpäihin voi tehdä paikkaukset tai farkkuihin. Luovuutta kehiin ja paikkailemaan!

kuvat on taas we♥it

Värjääminen. Moni bloggari on värjännyt vaatteitaan. Kaupoista saa sellaista väriä millä helposti pystyt värjäämään pesukoneessa ja taitaapi maksaa alle 10e paketti ja siitä värjää parikin kertaa :) On myös kattilaan laitettavaa väriä ja vaikka mitä! Googlettakaa tai sit teen postauksen kun kerkeen itse perehtymään värjäykseen ;) (meil on kyl tulossa yks kurssi koulus pakollisena värjäystä!) Kokeile myös erilaisia tekniikoita kuten solmuvärjäystä tai liukuvärjäystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti