maanantai 21. marraskuuta 2011

Messuilun huumaa

Kuten jo vähän puhuinki viimeks niin käytiin tosiaan lauantaina tsekkaa käsityömessut Tampereella. Tää oli siis koulupäivä ja en pistä pahakseni. ;) Ainakin kivempi, kun tän viikon näyttöviikko jonka selviää just ja just suklaan voimalla. Mutta tässä tosiaan vaan muutama putiikki mistä tykkäsin ja sain kuvata.

 Älkää antako nimen hämää, mutta tästä kaupasta löytyi lankavalikoiman lisäksi aivan yli-ihania puuvillakankaita. Taisivat olla 12€ /metri eli ei kallista ollenkaan. Harmi että vasta himassa keksin, että näistä vois tehdä meikkipussin tai jotain muuta söpöä!

Tutustukaa Kujeen nettikauppaan, jonne on näitä kankaita tulossa!Toinen suloisia kankaita täynnä oleva koju oli PeeKaa. Ymmärtääkseni kankaat oli enemmän tilkkutöitä varten leikattu valmiiksi jonkin kokoisiksi palasiksi, mutta niistähän voi näperrellä vaikka mitä ihanaa pientä ;) Tosiaan sen lisäks että oli joka värii ja sävyy, löyty palloo, raitaa, ruutuu kaikesta. Meinaan aina seota jos nään ylisöpöi kankaita, mutta nyt pidin pintani!


YAivan syötävän söpö karkkikaup.. korukauppa. Ihania käsintehtyjä koruja. Ylimmässä kuvassa olevan pullokorunhan nappasin itselleni. Tuollanen sormus myös himottas.... Suuri plussa on, että korut ovat sopivan hintaisia!

Käykää tsekkaan verkkokauppa ja oisko teidän lähellä jälleenmyyjiä.


Meinattiin kävellä tän kojun ohi, mutta pysähdyttiin vastaan johki arvontaan. Positiivinen yllätys tämä sillä täältä löytyi erilaisia timantteja, joita saa liimattua ja silitettyä vaatteisiin (Kui kätevää!) Pysyvät pesussakin. Näitä blingblingei on käytetty mm. Versacen ja linnanjuhlien puvuissa. Liimapinnan ansiosta voit timantteilla koristella mitä ikinä haluat! Ite haluisin Converssejen päät timantoida seuraavaks.. hihi. (Äiti, conssei ei voi olla koskaa liikaa;)) Suurin yllätys kuitenkin oli hinta. Pussi sisälsi 144 timanttia ja hinnat olivat n. 4-10€ /pussi. Riippuen tietty timanttejen väreistä ja koosta.


Muutamia muita mainitsemisen arvoisia paikkoja, joita haluun vinkkaa on Sukkaplokki, josta löytyy ihania kierrätysmatsuista tehtyy puikkomittoja. Oivallinen lahjaidea :)

Nuorempia suunnittelija suosikkejani oli Henna K., joka on tehnyt ihania, erikoisia, hauskoja koruja sekä Zyri Frost, jolla on kanssa uudenlaisia ideoita joita ei ole Suomessa näkynyt paljon :)

Tietenkin messuilla oli lavalla kaikenlaista äksönii, mutta löysin sen lavan vasta loppupuolel nii en kerinny käydä kattoon mitä siel oli.


Suuri Käsityö -lehden lapaskilpailu-työt oli esillä ja suosikeikseni nousi palkitut Muumi-lapasperhe sekä ylisöpöt Paavo Pesusieni-lapaset (loistava lahjaidea esim veljelle!) Harmi, että Paavoa ei palkittu ees millään "saa hymyilemään" -palkinnolla. :( Ja vinkkinä ens vuotta varten, että hyökätkää heti yhdeksältä niin kerkeätte kiertämään ennen, kun ihmisiä on kirjaimellisesti käytävät täynnä ja kojuja on inhottavampi katsella, kun joku aina änkee ja tunkee, murr.

Nousko teille lemppareita? Kertokaa myös ihmees jos löysitte jonkun kojun minkä oon sivuttanu vahingossa!

2 kommenttia:

  1. voi vitsi, oisin kans niin halunnu tonne )-: ihania nuo karkkisormukset!

    VastaaPoista
  2. No ens vuonna sitten! Ja ainakin stadin suunnalla on melki koko ajan jtn messuja käsityö, muoti jne! :)

    VastaaPoista