maanantai 28. marraskuuta 2011

wnb-muotibloggari täs terve

Huisin kylmää maanantaita vaan! Facest saa lukee joka toiselta kuinka tulee lunta ja jee, mut täällä paistaa aurinko niin kauniisti! I like :) Niin siit että meil ei oo lunta. No mut ulkona riehunut pohjoistuuli (tuleva meteorologi, hei!) ei ollut kauheen kiva ystävä, kun yrität riekkua ilman takkia pihalla :D No mut aattelin täs leikkii muotibloggarii ja postaa päivän asua vähä! Saatiin ehk viis kuvaa, kun kamerast loppu akku, heh. Mut c'moon, vähä luonnollisuutta kehiin hei :D


Raitamekko-ihanuus ja toi neulehärdelli Vero Modasta. Tosiaan pidin tota neuletta auki, mut se ei kerenny tallentuu kuviin asti... Legginssit tuunattu ja kenkuleina Conssit, mitkäs muutkaan :)

Henkari korvikset on JC:stä ja ihana saksikoru DLY:n Lindan tekemä :) Onnistuttiin tallentaan ihana auringon lasku-valo sisällä. Jotain hyötyy asuu neloskerroksessa (kun ei oo hissii!!) Täst lähtien pitää vaan juosta koulusta sisälle kuvaamaan!

Onks muuten kellää muulla joululahjastressii? Mul on jäätävä ja en tiiä kerkeenks tehä kaiken valmiiks ja äääh. Oma listahan on lähetetty tonttujen matkassa jo syyskuussa joulupukille.. Hups.

2 kommenttia:

  1. postauksia!!!!!

    VastaaPoista
  2. Juu mä oon kans aatellu mut ollu kaikenlaista! Täs väännän minipostausta:)

    VastaaPoista