perjantai 20. tammikuuta 2012

Alennusmyyntihiiri

Heipä hei! Huomasitteko uuen ulkoasun? Kyllästytti vanha niin sit kun tein yht koulutyötä niin innoistuin vähä muokkailee kuvii tollei. Ehkä paremmat kuvat sit joskus tohon, mut mitä te tykkäätte? Vanhat postaukset & lukijaks liittymiset (tärkeintä hei!) löytyy ihan sivun alhaalta et rullatkaa vaan alas päin :)

Tänään kun kävin Ideaparkis työssäoppimispaikkaa tsekkailee niin takerruin sitten alennusmyynteihin. Perjantai klo 12 vain mummot, äidit ja minä. Ihanaa! :) Kuvat saatte täs postaukses nyt muokkaamattomina. Oon ihan rakastunu tohon uuteen objektiiviin♥ Se ottaa niin hyvin noi valot ja saa ihanan valosia kuvia! Mutta tässä alennusmyyntihiiren saalis, ollos hyvä.


Värjäsin muuten vähän tätä reuhkaa ja kattokaa kui ison nutturan saan!! :) Nutturan sisäl ei oo mitää ja se on kiinnitetty kahdel ponnaril. Ja mul ei oo todellakaa pitkä tukka. Ehkä en sittenkää leikkaa takas lyhkäseks :>

KappAhlista tarttui mukaan toi kuvis oleva paita. Alennuksessa 15e, mut sain sit toisen paidan samaan yhteishintaan, koska KappAhlissa oli tarjous "kaikki alennustuotteet. ota 2, maksa 1.". Noi legginssit taas oli jotai vitosen pintaa Lindexin -70% Final Salesta. Että mä rakastan alennusmyyntejä! Nii ja toi huivi + avainkoru on molemmat ite tehtyjä :) Avain on joku mummun vanha tarpeeton :D Heh. Mut antakaas tuomio asusta. :p

11 kommenttia:

 1. Lovely! Toi helman muoto on ihana :) Etkä näytä pallolta! :)

  VastaaPoista
 2. Hihi niin on :) Eka aattelee et graaffinen muoto tollanen tönkkö mut ei mut ei tullu musta pönkkö :p riimittelin vähä! :D

  VastaaPoista
 3. mikä objektiivi?
  Noi lukijaksliittymiset on mun mielestä parempi ylempänä, jotta ne on siinä "tyrkyllä". Samoin se sinun esittely vanhassa ulkoasussa (ympyräreunainen neliökuva) jne oli kivannäkönen. mut toi uus yläosan kuva on kiva ja vähän erilainen kun muilla!

  VastaaPoista
 4. Ef 50mm f/1.8 II muistaakseni oli se objektiivi. Ku tällei ulkomuistista kelailen.

  Joo pitää viel tsekkailla toi ulkoasu sillei valmiiks, ku en sitä heti jaksanu/keksiny kivaks :D Sit vaa tyrkkäsin ne kaikki jutut tonne sivun loppuu :---) mut kiitos!

  VastaaPoista
 5. Näytät ihan Pikku-Myyltä tolla nutturalla :D t. äippä tietenkin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti paita! Harmi kun ei mun silmään oo sattunut aleissa seikkaillessa.. Alet on kyllä mahtava keksintö! Varsinkin nyt kun käy pyörähtämässä viimeisiä juttuja katsomassa niin löytyy mm. huiveja, pipoja jne. tosi halvalla :)

  VastaaPoista
 7. Kannattaa viel KappAhlista käydä kattoo jos löytyis :) Joo alet on kyl parhaita. Tuun aina tosi iloseks jos löydän jonkun ihanan jutun alesta/kirpparilta tosi halvalla! :)

  VastaaPoista
 8. ihana blogi sulla!!:) Harmi että et ehtinyt linkkaa sitä siihen 'linkkaa blogisi' juttuun :(

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Ei se mitään! :) Kiva, että tykkäät :)

  VastaaPoista