sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Joululahjojen viimeiset palat 2/2


Nyt on sit uudet vuodet juhlittu :) Hassua, vuosi 2012. Tänä vuonna aion tehdä kuten edellisinäkin vuosina eli  matkustella, rellästää ja aion myös edellisistä vuosista poiketen täyttää merkkittäviä lukuja. Nimittäin vuoden lopun kruunaa sitten meitsin 18-vee synttärit ;)

Ja palataan vielä nopeasti viime vuoden puolelle jouluun, hui! Ettei jää roikkumaan nää kuvat niin tälläistä pientä sitten tuli vielä pukilta. Testailin uutta salamaa sisällä heti samana päivänä, kun sen ostin ja sitten vähä tollasta 60-lukutyylistä muokkausta. Taisin muuten olla melko kiltti tänä vuonna. Hihi :)

Muilla on aina isoja kameraperheitä, mutta mulla on muumiperhe! Ennestään se näytti tältä:
 Kaks Pikku Myy -emalimukia sekä muumitarjotin! Lisäks löytyy neljät muumilakanat kaapista ja pari mukia... Näitä, jotka tässä luettelin ei siis pukki ole tuonut, mutta tämän ihanuuden se toi!


Muumipapan hattu -maljakko♥ Kuva ei tee yhtään oikeutta tälle ihanuudelle :( En oikein tykkää normaaleista ruukuista tai maljakoista. Kaikes täytyy olla jotain erikoista. Siksi sitten tämä oli päätynyt joululahja-listalle. (Jolle kämppikseni nauroi. :( Tekeeks kukaan muu joululahja-listoi vai oonks ainut kuka uskoo enää joulupukkii?)

16 kommenttia:

 1. apua aivan ihana toi muumipappa maljakko! mistä noita oikeen saaa?? :) ja kylll mä teen joka vuos listan joululahjoist ja todellaki uskon joulupukkiin!;)

  -kata;)

  VastaaPoista
 2. No mutta söpöhän tuo maljakko on! :) Ja jos se meiä poksii eksyy nii iha itte saat kukkaiset sinne ostella! Hihhih

  VastaaPoista
 3. Kata, eiks ookki! Katoin netistä noita ja toi on toi isompi ja maksaa 18e muistaakseni? En tiiä kyl mistä niitä saa, koska joulupukki sen toi ja tontut osaa hankkii ja tehä mitä vaa ;)

  Jassu, en taia tuua täl kertaa :D Viime vuoden herneen kasvatus riitti, hehe. Enää kuukaus ja sit 2kk, No HML<3

  VastaaPoista
 4. KATA! Pieni korjaus, toi isompi (16cm korkee ja pienempi 10cm korkee) maksaakin 25-30e, mut noi on käsityönä tehtyy jollain suupuhallusmenetelmäl joten jokainen kappale on oma uniikki yksilönsä! :)

  VastaaPoista
 5. ihanat vaahtarikorvikset! Tuo myymuki on myös söpö :)

  VastaaPoista
 6. ihanat nuo korvikset, sekä pikkumyy mukit !! (-: ja kiitokset kommentistas! mitä vikaa tässä ulkoasussa on? :o kun yrittää tosissaan ja ettii tietoo niin kyllä saat tästä viä ittees miellyttävän! (-:

  VastaaPoista
 7. eikäää pakko saada tollanen!! pitää kai odottaa ensi jouluun :( :D

  -kata

  VastaaPoista
 8. maija; kiitos, niin mustakin, hihi :)

  pauliina; ole hyvä ja kiitos itselles kun kommentoit! :) tuun aina hyvälle tuulelle, kun joku kommentoi. Nyt tulee paljon smilei, ku oon iha happy tääl! :D Ja joo täytyy viel muokkailla tätä ulkoasuu nii eiköhän tää tästä ;)

  kata; joo, ens joulun lahjalistaa vaan pukille kirjottelee ;)

  VastaaPoista
 9. Haha, Roosa, mun usko joulupukkiin meni ku Antti ja Otto kerto et ne leikkii joulupukkeja :D Eiku mitä... Siis ne avustaa Korvatunturin pukkia jouluisin kun hän ei kerkeä kaikkialle ;)

  VastaaPoista
 10. Voi ei!! :< En haluu mitää Antti- tai Otto-pukkei meil käymää! Murr...

  VastaaPoista
 11. oi miten suloset noi vaahtokarkkikorvikset ! :-D

  VastaaPoista
 12. Hihi, niin on! Kiitos :>

  VastaaPoista
 13. No kelasin samaa kans, Antti-pukkina, ei hyvää päivää... Sori muuten ku kysyn näin mut fb:s on ollu jotai juttua jälkitapaamisesta vai? :D

  VastaaPoista
 14. Joo on siitä ollu puhetta :) Pitääpi ruveta kunnol puhuu siitä siel!

  VastaaPoista
 15. Joo kunha joku viittii sit kertoo mulleki ku päätetää jotai :I

  VastaaPoista