tiistai 14. helmikuuta 2012

Hy-hy-hyytelöä kerrakseen


Haluisinpa jakaa teille yhden hyvän herkun mitä söin viikonloppuna pitkästa aikaa! Kun olin pari kesää takaperin kielikurssille Englannissa niin syötiin monena päivänä mun host-perheessä jälkkäriks hyytelöö. Se oli kyl niiin hyvää. Nyt sit sain samaa herkkua viikonloppuna mutta sisällä oli vielä marjoja, super-nam! 

Ite en oo mikään gurmeekokki, mut perussapuskat saan itelleni tehtyy. Ja hengis oon selvinny. Rakastan kyllä hyvää ruoka ja jälkkäreitä, kun joku muu kokkaa ;) En ikinä oikeesti tee mitään jälkkäreitä, mutta tästä innostuin kovasti! Saatankin tehdä tätä joku päivä, kun vaan saisin aikaiseksi... Mutta tuossapa teille vielä sitä ohjetta, olkoot hyvä. Tässähän tulee oikein nälkä.....


Ohje on niiin simppeli, että huhhuh. Ja eipä raaka-aineitakaan tarvitse mitään erikoista saati kallista. Tätä herkkua harvoin missään saa, ainakaan Suomessa. Ite en oo aikanaa törmänny. Mutta suosittelen tarjoamaan tätä kavereille, kun he tulevat ensi kerralla kyläilemaan. Saat varmasti pointeja "hyvästä jälkkäristä" ja kysymyksiä "miten sä osasit?" ;)

Ahmatti kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa tutustuin blogiisi tänään. Tosi paljon kivoja tekstejä sekä hyviä kuvia! Kirjoittajakaan ei ole pahan näköinen!

    Vaikutat tosi ahkeralta ja määrätietoiselta tapaukselta, pysy siinä! :)

    Siunausta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Siunausta sullekkin :)

    VastaaPoista