tiistai 21. helmikuuta 2012

Ota mut mukaan

Yököttävät tervehdykset! Tosiaan meikä on mahataudin vallassa. Ihan kun täs ei muuten ois kauheita kiireitä. Töitä ja siivoomista veljen rippijuhlia varten. Höpöttelin viime kuussa siitä, että Helsinki on maailman design pääkaupunki tänä vuonna ja että sen takia on tullut myyntiin kaikkee uutta kivaa. Minäpä hain itsellenikin ensimmäisen palasen tätä designiä eikä taatusti jää viimeiksi.Take away -muki on jotain mitä oon yrittänyt metsästää joka paikasta sopivaan hintaan. Suomessa valikoima on niin suppea. Tämän yksilön lisäksi olen törmännyt yhteen toiseen mukiin, joka oli yli kolme kertaa kalliimpi. Oi miksei Suomessa ole take away -kulttuuria? Syy tähän miksi mukin ostin on kuitenkin ehkä se, että koska olen aamu-uninen ja juoksen aina kiireessä tien ylikouluun. Välillä siis on tullut kiskottua siinä koulumatkalla tee tai kaakao naamariin. Enkä aio herätä viittä minuutia aikaisemmin. Puolustuksesi sanon vielä että tämähän ostos on ikuinen ja aion juua tästä vielä mummonakin, kun raahaan itseni rollaattorilla eläkeläisten kerhoon.

Hintaa tällä oli alle kuus egeä. Mukissa on kaksi kerrosta joten sisältö pysyy lämpimänä. Koska muki on kokonaan muovia (toisin kuin toinen myynnissä oleva muki) niin tämä mämmikoura ei sitä voi kauhean helposti pysty rikkomaan. Kannessa oleva sulkemishärpäke on kätevä eikä kahvit ja teet oo pitki maita ja mantuja. Iittalan logolla ja Suomi-printillä varustettuna kivaa arjen designiä. Kyllä nyt kelpaa.

ps. Sain just tietää et design kirjoitetaan design eikä desing eli gee än on loppu. Joka päivä oppii jotain uutta. Tulkaa sit huutelee jos oon pistäny ihan hirveästi kirjoitusvirheitä. Pistetää kuumehourailun piikkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti