torstai 29. maaliskuuta 2012

Kuka keksi läksyt?


Tänään ilonaiheita on eilen valmiiksi saatu portfolio (12pvää etuajassa!), 11 päivän mittainen loma sekä pari päivää sitten saapunut kummilapsi-vahvistus♥ Harmiksi vain ihana työharjoitteluni Vero Modassa loppuu ja tänään on vika työpäivä :( Sitten takaisin koulun penkille, mutta sekin on onneksi vain muutama hassu kuukausi ja sitten voidaan taas lomailla oikein olan takaa ;)

Eilen kuitenkin innostuin vähän kuvailee mun työasua. Töissä ollessa on joutunut rajoittaa pukeutumista, kun täytyy edustaa brändii ja yrittää pitää sen vaatteita mahdollisimman paljon.Eilen päällä oli Vero Modan pöksyt ja Onlyn paita. Koru on Ginasta ja pipo joku kaapin kätköistä löydetty. Korvikset on ite tehdyt :> Kello muuten Tukholmasta.

Rakastan tota paitaa. Varsinkin kesällä korkeevyötäröisten farkkushortsien kanssa ja gladiaattoreilla. Kesä tule jo! Onneksi meillä on lumet sulanut jo aika hyvin ja tallustelen kumppareissa töihin. Selvä kevään merkki! Jutun puute ja laatu on selvä loman merkki. Heippati hei ja nähdää!

2 kommenttia:

  1. eikä, miten ihanat housut!!! ihan sairaan upean väriset ja sopii sulle just täydellisesti :) vau

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista