keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Unelmalaukku kakkonen

Ennen, kun alan höpiseen kuinka ihana (ja kallis) tää laukku on nii antakaa mun puolustautuu. Ekaks en osta laukkuja oikeesti ikinä. Oon ostanu 4-5 vuoden aikana kahden käden sormilla laskettavan määrän laukkuja. Tällä hetkellä omistan vain yhden käden verran laukkuja. Punaisen pikkulaukun, keltaisen hauskan laukun, täydellisen käsilaukun, Kånkenin repun (voiko tätä laskea edes laukuks?) ja tämän uuden kaunokaisen. Näitä viittä ei voi vertailla keskenään, koska jokainen on niin erilainen ja eri tilanteita varten. Niinkuin tämä uusi tulokas.

Uusi rakkauteni on nimeltään Toimi (Turvavyölaukkuni on Ralli. Musta on hauska, että laukuilla on nimiä!) ja sen on suunnitellut Tuula Pöyhönen. Erittäin hyvää työtä mielestäni. Suunnittelija on minulle uusi, mutta tutustuessani vähän hänen töihinsä ihastuin syvästi. Toivottavasti pääsen tutustumaan livenä vielä hänen tuotoksiinsa lisää. Jotkut varmaan tietävät, että tykkään tosi paljon suomalaista desingistä ja mulla on paljon suomalaisten suunnittelijoiden tekemiä juttuja, pääösin koruja. Kun rahapussi ei oo vielä tarpeeks pullukka. Suomalaiset tuntevat liian vähän suomalaisii suunnittelijoita, mutta voisin niistä joskus tehdä erikseen postausta.

Tarina. Roosan ja unelmalaukku kakkosen kohtaaminen.

Ensimmäisen kerran, kun astelin sisään Marimekon myymälään näin suoraa edessäni unelmieni laukun. Se oli kirjaimellisesti rakkautta ensi silmäyksellä. Olisin kiikuttanut mussukan heti kotiin, mutta hintalappu piti meitä erossa. Vielä muutamana päivänä kohtaamisen jälkeen katselin liikkeen ohi kävellessä, kuinka rakkaani katseli minua. Kun olin monta kertaa näyteikkunan läpi ihastellut tätä kaunokaista ja muutaman kerran hypistellyt lisää päätin täydentää omaa laukkuvarastoani. Kiikutin rakkauteni kassalle. Rahapussini itkessä vieressä astelin iloisena kaupasta ulos. Ja sitten elimme elämämme onnellisena loppuun asti. The end.

Onhan se nyt niiin ihana! Marimekon myyjillekkin kerroin, kuinka mul ei oo lapsia joihin tarvis pistää rahaa enkä oo naimisis nii ei tarvi kenenkää mielipidettä kysyy. Saanpahan pistää rahani just sinne minne haluun.

Tykkään erikoisista laukuista. Kaikissa laukuissa pitää olla sitä jotain. Käsilaukkuni on tehty turvavöistä, keltainen laukku näyttää takilta ja punainen laukku on vintagea. Tässä rakastuin ekana väreihin ja ylisöpöihin taskuihin! Hihnat ovat hauskat ja säädeltävät ja sopivat mun mielestäni aivan loistavasti laukun tyyliin. Laukkua voisi kuvailla sanalla hauska, erittäin positiivisessa mielessä.

Materiaaliltaan laukku on markiisikangasta eli todella kestävää siis. Markiisikankaathan on tehty kestämään aika rankkaa kulutusta, nehän joutuvat olemaan sateessa, tuulessa, auringossa ja pihalla. Remmit on oikeaa nahkaa ja irrotettavat ja säädeltävät. Laukun voi siis pestä. Onneksi!


Sisältö on jaettu kolmeen taskuun. Kahteen isoon joiden välissä on pienempi vetoketjullinen tasku. Vetska tasku on kätevä, kun sinne voi laittaa kaikki pikkusälät. Paperit ja kansiot mahtuvat hyvin isoihin taskuihin. Eka vähän kelasin että tyhmää kun ei ole mitään muuta vetoketju-taskua, mutta miettiessäni tajusin että en oikein tarvitse muita. Ja en ole vieläkään kaivannut. Laukku on tarpeeksi pieni, että sitä voi muuten vaan kanniskella kaupungilla. Mutta tarpeeksi iso, että uskon siihen mahtuvan yökyläily-kamppeet.

Onhan se nyt  vaan niiin ihana! Marimekon myyjillekkin kerroin, kuinka mul ei oo lapsia joihin tarvis pistää rahaa enkä oo naimisis nii ei tarvi kenenkää mielipidettä kysyy. Saanpahan pistää rahani just sinne minne haluun. Voisin hokea sanaa ihana loputtomiin, mutta taidan jättää väliin.

Ihana!

4 kommenttia:

 1. Kovin on värikäs mun makuun :D Mut söpö sulle Roosa! Voisin ottaa noi taskut pois nii sit se ois mulle parempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän onki mun laukku ;) Se on hauskaa ku molemmil on ihan erilainen tyyli ja ollaa erikokosiiki nii ei voida lainailla toisten vaatteita :D paisti mä sun koruja joskus :D

   Poista
 2. ihana laukku ! ::) tykkään sun tyylistä kans tosi paljon :: )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista