maanantai 12. maaliskuuta 2012

Miten hirvi ääntelee?

Pitkästä aikaa vähän (n)asukuvia! En tiiä diggailetteko näistä, mutta en heittele näitä kyl mielestäni kauheen usein. Säästelen teitä vähän hei :) Tässä vähän sitä kuuluisaa meikäläisen nassua med juurikasvu. (Se on värjätty eilin pois, onneks!)

En kyl tiiä mitä teen tälle reuhkalle, kun on tyhmän mittane ja auki en tykkää pitää. Sit nuttural vaa, mut tekis mieli leikkaa takas lyhkäseks ja joku kiva tyttömäinen kampaus. En tiiä. Oottelen, että Titta pääsee takas Suomeen (mul on sua ikävä!!) nii se saa taas leikellä tätä reuhkaa!

Nyt talvel non rakastunu käyttään polvisukkia! Ehkä osasyytä voi olla, että kun asuu tääl pohjoisnavalla niin täytyy pistää kahdet pöksyt, että pärjää. Polvisukathan on melkein kun toiset pöksyt, ainaki puolikkaat. Sit  mä tykkään yhdistää pehmeitä ja kovia materiaaleja niin pistin nyt papan vanhan hirvipaidan ja siihen nahkapöksyt. Tyttömäisyyttä ja jalkojen pituutta lisäämässä korkkarit. Tuomio?

Ostin Jc:stä heräte-ostoksena tollaisen nahkaisen rusetti-rannekorun. Mä kyl tykkään!

Ja nää mun rakkaus-korkkarit on Aleksi13:sta ja -50% -hintalapun kanssa kävin hakemassa omaksi. Kun olin eka kuolannu näyteikkunan läpi viikon ja käyny kerran sovittaa. :D

Tsapadadum! Kevät on tulossa. Asfaltti näkyy ja mä kävin lenkillä! Aurinko on nii kirkas, että arskat täytyy pistää päähän. Mittari näyttää plussan puolelle. Ja eihän täs voi muuta, kun hymyillä ja alkaa hamstraa kevät vaatteita!

Kai muutki oottaa kevättä?

10 kommenttia:

 1. Mä yleensä en tykkää asukuvista, silti länttäilen niit itekki, mut sun asukuvat on aina niin parhaita kun esim toi paita on niiiin Rossua ja sulla on aina niin ihania asuja, joita kukaan muu ei USKALTAIS käyttää! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mussu♥ Haluisin et mun tyyli ois viel rohkeempi ja erikoisempi. :) Mut haluisin kynnet ja/tai tukan leikkuun, koska sopii ?

   Poista
  2. hmm ihan koska haluat, kaippa! :D Mulla menee päivät aika lailla töissä eli viikonloput käy oikeestaan :)

   Poista
  3. Joo täytyy soitella :)

   Poista
 2. Muru! Vhanko sun hiukset on kasvanu !! Haha ma oon niin valmiina leikkaileman sun hiukset jeee!! malta ainaki siihen asti etta tuun ni saan naha ne pitkina:) IKSU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Ne on yli olkapäiden :o Mut ehkä kasvatan, mut nyt tää on sellainen vallaton yli-kasvanu pehko :D Haha. Tarvis vähän siistii ees :p Mä oottelen sua, ikävä♥

   Poista
 3. Todella ihana asu!! (:
  http://aboutmeroosa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihana tyyli :o!
  http://my-run-away.blogspot.com/ < tuu kurkkaamaa jos haluat 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, tuo piristi päivääni :) kaiken tämän keväisen auringon paisteen keskellä! Ja oon monesti aina tsekkaillu sun blogia, se on kiva ;>

   Poista