maanantai 7. toukokuuta 2012

Puutarhagrilli on perkeleestä

Tänään kävin kaivaan pitkästä aikaa skeittilaudan varastosta. En oo pariin vuoteen skeitannut, kun yks talvi lasketellessa kaaduin lumilaudalla nii pahasti et häntäluu oli puol vuotta sen jälkeen kipee jos istu pitkään paikallaan. Samalla reissulla laskin myös jotain hiihdon opettajaa päin ja suoraan sen haaroväliin. Ja se oli viel joku sellainen ihan hyvännäköne 25v. Ja tää kaikki tapahtu Himoksen lasten helpoimmassa Peikkorinteessä. Tänään skeittaillessa meni kyl paremmin. En kaatunut enkä käynyt edes ojassa. Tästä on hyvä jatkaa. :----)

Viikonloppuna kävin sitten hamstrailemassa vähän mökin komerosta kaikkea kivaa. Farkkutakki on meiän iskän vanha. Se oli saanu sen joskus 13-14 vuotiaana ja oli kuulemma sillon tosi cool. Kolkyt vuotta vanha takki siis. Must on kiva pitää vanhoi vaatteit mil on joku tarina. Mul on paljon vaatteita mil on joku tarina!

Hattu on kans yhtä vanha kun toi takki ja mummu oli voittanu ton joskus jostain arpajaisista. Edessä on tollainen hauska naru joka tuo vähän sailor-henkee. Suoralippaisten räppi-cappien edellä kävijä ikänsä puolesta, kuten veljeni sanoi. Bongatkaa muuten mun Fanta-korvikset. Huonosti näkyy, mut toi väri on ihana!


Joumään! Nahkalegginssit ja kukkaprinttipaita (molemmat rakkautta♥) on Lindexin alennusmyynnistä. Noi nahkaleggarit on muuten aika ohuet ja supermukavat jalassa. How cool?

4 kommenttia:

 1. Mä oon ainakin päättänyt säästää niitä omia cooleja vaatteita, eli ei nyt välttämättä h&m:n 6 euron toppeja mutta jotain spesiaalimpaa mahdollisille jälkipolville. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coool :) Kuitenki jälkipolvet jotai ihme teini-nirppanokkia eikä osaa arvostaa :<

   Poista
 2. Mä rakastan kanssa asioita/vaatteita/esineitä, joissa on joku tarina. SIlloin siinä on enemmän arvoa ja arvokkaampaa esitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Kirppareilta löytää vanhaa kamaa mut tarinaa ei kerrota :( myyjät vois kirjoittaa lapulla vaatteen tarinan sen mukaa :D

   Poista