tiistai 22. toukokuuta 2012

Tiedän, että Jeesus ymmärrät

Auringon paiste ja lämpö on saanut minunkin takapuolen raahautumaan pihalle. Ai, että kun on kiva vaan istuskella puistossa. Syödä, hengaa ja naureskella hyvässä seurassa. Tätä aion harrastaa enemmän kesällä. Kesän tullessa oon innostunut kukkaprinteistä aivan älyttömästi. Olinki toissa päivänä oikea kukkaistyttö.

Kukkien lisäksi olin pistelly ristejä päälleni. Simppeliä. Paita on kirpparilta ja toi printti, malli ja kaikki on nii täydellistä. Rakastan myös tota ristikorua. Se on Vappugospelista. Taidan rakastaa aina kaikkea mistä puhun täällä blogissa? Kevättä rinnassa, etten sanoisi. Hehe.

Tänään oli myös ensimmäinen pöksytön päivä! Oli kyllä niin naku olo, että pakko purkaa käärityt lahkeet suoriksi. Mutta kyllä tähän tottuu. Ensimmäinen hame-päivä ilman sukkapöksyjä tulee olemaan kyllä hirvittävän ihana sillä joka vuosi se on ihan hirveetä kun tuntuu niin nakulta!

Kesäloma onneksi kolkuttelee ovella. Sitä odotellessa!

7 kommenttia:

  1. Olet niin suloinen rospuuttin :)!<3

    VastaaPoista
  2. Oiii, ihana otsikko ♥ Niin totta!

    Ohh, rakastan tuota ristikoruas ja korviksias. Kivat kuteetkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! Mut toi risti tipahti jonnekki ja hukku. Oon itkeny sen perään tässä pari päivää :( ja suunnitellu jotai DIY-projektia.

      Poista
  3. Ooh ihana kukkakuosikombo, kesäfiilikset taattu! :)

    http://poptartdame.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yhdistettynä jäätelöön. Welcome summer<3

      Poista