maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannusjuoma

Juhannus oli ja meni mökkeillessä, mutta jos nyt palataan ajassa taakse päin juhannusaattoon ja kauppareissuun. Tosiaan minäkin kävin kaupassa ostelemassa pihviä, sipsiä ja muuta mättöä. Sitten tuli yksi pulmapuoli nimittäin se juomapuoli. Nelisen kuukautta tässä vielä meinaa ootellaa. Meinasin ostaa pari purkkia Juissia niinku yleensä, mutta sit pisti silmään noi Herra Hakkaraisen limonaadit. Olin jo joskus aikaisemmi niitä katellu kaupassa ja meillä on ollu pientä silmäpeliä. Ylisöpöt pullot on houkutellu ostamaan pelkästään koristeeksi. Itsehän kun en limsaa juo. Juhannukseksi koppaan tarttu sitten omenalimonaadi ja vadelmalimonaadi. Joiden kanssa poistuin hyvällä mielellä kaupasta.

Eka kun avasin ton yli-ihanan korkin nii aattelin että tää on varmaa jotai kuraa niinku muutki limsat. Mutta ei! Tuli positiivinen yllätys ja maistu niin hyvälle. Omena oli vielä parempaa, kun vadelma, vaikkei sekään pahaa. Vadelma ei ollu nii voimaakkaan makuista kun omena. Mummu sano et maistuu ihan vanhan ajan limskalle. Täytyy hakea vielä kaupasta maistettavaksi päärynä ja banaani. En oo varma onko viel joku kolmaski, toivottavasti!

Kun muut ryystää kaljaa nii mä aion kyllä harkita vakavasti noide ostamista! Sen verra hyvä fiilis ja minä ikuinen limsan vihaaja aion kääntyä limsan tykkääjäksi. Mutta vain Herra Hakkarais limonaadeille.

Sanokaa nyt et joku muukin tykkää noista pulloista?

10 kommenttia:

 1. Linkosuolla on noita kaikissa mauissa, mm sitruuna on yks mitä et maininnut tossa ;) t julia

  VastaaPoista
 2. Toi ON parasta limsaa ikinä! :-D Sitä vaan tulee niin harvoin ostettua, että rupes tekemään heti mieli, vaikken mikään hirvee limsan ystävä ookkaan.

  atc24h.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Muistan, et oon maistanu noita joskus vuonna nakki ja muusi, eikä mitään hajuu miltä ne maistu... Mut pullot on kyllä tosi söpöjä <3 Ja nyt sun suosittelun myötä vois iteki maistaa uudestaan :)

  pienileipuritytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii maistaa! Ite jäin ainaki ihan koukkuu :p

   Poista
 4. Ihanan näköinen tuo kuva, vois olla joku kesälimsamainos! Mutta nuo on kyllä hyviä, oon juonu noita melko nuorenakin ja jotenki ihanaa että noita myydään edelleen :) Isä vielä Laitilasta kotoisin niin tekee vielä läheisemmäksi nuo juomat.

  http://colours-and-carousels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku sano, että noi ois ollu ennen Aku Ankka-limsoja? En sitten tiedä, mutta hyvälle maistuu<3

   Poista
 5. Ihana toi kuva! En muistaakseni oo maistanu, mut ens kerralla ku törmään noihin, niin täytyy maistaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kantsii ihmees maistaa, niii hyviä! Suosittelen :)

   Poista