lauantai 30. kesäkuuta 2012

Naisen rakkaus

Miksi suurella osalla naisista on monta laukkua? Koska naisten täytyy kantaa aina omaisuutta mukaan ja ei yhtä reppua voi käyttää juhlissa ja kaikkien vaatteiden kanssa. Miksi suurin osa naisista on kenkäfriikkejä ja rakastavat korkeita korkokenkiä? Koska ne saavat jalat näyttää pidemmiltä ja hoikemmilta ja kaikin puolin paremmilta ;)

Tunnustan kuuluvani molempiin ryhmiin. Jälkimmäiseen kuulumisella oli pari päivää sitten vakavat seuraukset. Lompakkoni muunmuassa itkee verta, mutta itse hypin kun mikäkin hullu.

ps. Keskittykää kuvissa ihaniin kenkii ja unohtakaa asu jne, koska kuvat on napsastu nopeasti ennen mun hovikuvaajan juoksemista bussiin.Shoes : Jeffrey Campbell

Mutta eihän näitä voinut vastustaa? Varsinkaan kun on kuolannut niitä kaikilla mm. Lookbookissa ja lompsa näytti sopivasti plussan puolelle. Oon aina aatellu et noilla ois törkee hankala kävellä, mut ei! Käveleminen on super helppoa (tosiaa en yläasteella enkä amiksen ykkösellä osannu kunnol kävellä korkkareilla ja tuskin vieläkää :D) mutta kengät on tukevat tasaisella kävellessä. Nurmikolla ja karvamattojen päällä tepastellessa oon meinannu kaatua, mut onneks en - vielä.

Rakkaus, mikä ihana tunne.

15 kommenttia:

 1. noi on kyllä ihananhurjansöpöt kengät, sopii sulle! :--)

  VastaaPoista
 2. Noi on ihan sairaan hienot! Kerää varmaan pajon katseita kaupungilla.. Haluisin joskus testata millasta tuollaisilla on kävellä, näyttää mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei haittaa kerätä katseita;) Noil on kyl helppo tosi helppo kävellä! Luulin eka et ei vitsi kaadun heti mut pari askelta ja sit tuntu tosi luonnolliselta jalassa. Omani ostin Spiritstoresta, joten sieltä voi varmasti käydä testailee:)

   Poista
 3. OMpas erikoiset ja persoonallisset kengät! Super siistit! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat!! Todella kauniit, tekee mieli jo tilata toisetkin kengät ;). Tykästyin muuten ihan hirveesti sun tukan väriinkin.

  VastaaPoista
 5. Mahtavat katseenkiinnittäjäkengät! Pitäisi kyllä ihan mennä koklaa kun muuten en kyllä millään meinaa uskoa, että noilla olisi helppo kävellä! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on niil helppo, mut tosiaa kaaduin jo tänää:D

   Poista
 6. Uskon että on kengillä ollu hintaa :D Et ikinä käytä korkkareita, hassua nähä että oot ees ostanu kengät! Minkä kanssa oot kelannu käytää noit, sillee kunnolla? Tommoset ois ihunat! Mitä makso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mul on jo pari asua kelattuna. Hameet tai sit perusfarkkujen kans sillei et lahjeet on käärittynä :) ja en mä Hämeenlinnas jaksa käyttää korkkareit talvella :D

   Poista
 7. Mä tykkään! Näyttää kyllä hirmu pahoilta kävellä, mutta ehkä ulkokuori hämää :-)

  ps. http://juliarantala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noil on helppo kävellä tasasella, mut jos on nurmikkoa tai muuta epätasasta nii ei onnistu :D ja ku kiirellä menin bussii nii kylhä sit kaaduin :D

   Poista
  2. Ihana Roosa! :-D

   Poista