sunnuntai 5. elokuuta 2012

Niska

Otsikolla en viittaa ruumiinosaan nimeltä niska vaan taivaallisen ihanaan ruokapaikkaan Ahvenanmaalla. Annetaan kuvien ensin puhua puolestaan ja minun vasta lopuksi.
Eikö olekkin aivan järkyttävän ihana mesta? Tämä ruokapaikka, jossa on kummitätini mukaan on parhaat pizzat (harmiksi en itse kerinnyt testata) sijaitsee keskustan ja uimahallin läheisyydessä. Kun löydät uimahallille niin löydät myös punaiset mökkeröt. Helppo siis suunnistaa!

Alueeltahan löytyy Niskan lisäksi käsityökauppa Salt, taiteilijoiden työpajat, joissa voi taiteilijoiden kanssa käydä juttelemassa (käytiin yhtä taiteilijaa morjestaanki!) sekä pari ruokapaikkaa. Pelkästään inspiraation ja ihanan tunnelman takia koko ympäristö on jo käymisen arvoinen nähtävyys.

3 kommenttia:

 1. Oon kerran käyny Ahvenanmaalla ja söin siellä elämäni parasta kebabbia ;--)

  VastaaPoista
 2. satuitko olemaan perjantaina päivällä fiftarikuteissa (nahkatakki, farkut, otsakiehkura) treen keskustassa?:D nimittäin oli ainakin tosipaljon sun näkönen tyttö !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois voinu olla minä, kun joka päivä nyt pyörin Tampereen keskustassa. Mul on kyllä ollu joka päivä nahkatakki paitsi perjantaina kyllä ei ollu! :D

   Poista