perjantai 28. syyskuuta 2012

Joululahja-ideoita?

Joulu lähestyy, kuten joka vuosi. Toiset aloittavat väkertämään joululahjoja jo elokuussa. Toiset panikoivat marraskuun lopussa, että mitä keksivät joululahjaksi.

Vaikka joka vuosi päätän aloittaa hyvissä ajoin joululahjojen miettimisen ja tekemisen (kuten tänä vuonna) jää suurimman osan tekeminen viime tippaan. On myös ongelma; Mitä mä annan joululahjaksi? Kuitenkin mul on muutama kriteeri. Tärkeimpänä se, että lahjan pitää olla halpa ja jotenkin mielettyvä sen lahjan saajalle. Tästä syystä oon sit päättäny väkertää itse suurimman osan lahjoista, koska se tulee halvaksi ja lahjan saaja saa mielyttävän lahjan (toivottavasti). Mutta mulla on ongelma: Mitä mä annan joululahjaksi?

Päätin kokeilla luottoystävääni Googlea. Kirjoitin hakusanoja "mitä joululahjaksi äidille?" "joululahja-ideoita" "itse tehdyt joululahjat" Tämä ei kuitenkaan tuottanut odotettua tulosta. Ehdotukset olivat luokkaa "Osta äidille lahjakortti jalkahoitoon" "Pullo viiniä."

Ensinnäkin a) Jos joudun tekemään n. 10 ihmiselle joululahjan niin ei mun budjetti kestä monia satoja euroja pistettäväks yhtäkkiä monen ihmisen lahjaan. b) Alkon myyjä ei välttämättä usko minua alaikäistä, jos meen ostaan viiniä ja sanon "En mä aio tätä juua, kun annan tän äidille lahjaksi"


Vuosia sitten perustin nettisivut. Simppelinä ideana oli koota yhteen hyviä, halpoja ja helppoja + suht.nopeita joululahja-ideoita. Sivun nimeksi tuli lopulta Henkireikä - parhaat lahjat, koska monelle näpertely on eräänlainen henkireikä. Ensiksi sivusto ei saanut oikein tuulta alleen. Nyt kuitenkin viime kesänä aloin nostamaan sivua taas henkiin. Minä ja muutama muu bloggari olemme koonneet erilaisia joululahja-ideoita. Eivät sivut ole valmiit eivätkä koskaan tule olemaan valmiit, koska maailma on pullollaan ideoita.

Kuitenkin jokainen ihana sivuilla vieraillut henkilö saa ehdottaa lahjaideaa, mutta myös lähettää valmiiksi kirjoitetun ohjeen mahdollisten kuvien kanssa sähköpostiini roosa.hei @ hotmail.com, josta sitten lisäilen sen tuonne sivulle. Jokainen idea rikastuttaa sivujamme.

Tervetuloa vierailemaan! Sivuille pääset tästä linkistä. Kaikki kommentit, ideat ja muut otetaan ilomielin vastaan♥

6 kommenttia:

 1. Vau! Huippu idea! Voisin lähettää tuonne muutaman idean blogistani tai linkata niitä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pistele tuleen vaan! :) Mitä enemmän ideoita sen parempi!

   Poista
 2. Paitsi et kerkeet täyttää kyllä 18 ennen joulua että viinipullon ostaminen ei sit oo ongelmaa. eheee outoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mut en mä osaa mennä mihkää alkoo. Ihan liian outoa ja en mä tiiä viineist mitää :D

   Poista
 3. Hei, voisiko tästä sivusta olla sinulle apua? www.lahjaehdotus.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon :) Tosta on varmasti paljon hyötyä!

   Poista