lauantai 29. syyskuuta 2012

Me voidaan pelleillä

 Syksy tuli. Vasta yksi ilta kun oli pimeää ja satoi vettä tajusin, että nyt on syksy. Olen ajatellut koko ajan, että kesä on loppunut ja syksy on tulossa. Ei syksy on kohta jo ohi. Lehdet on hyvää vauhtia tippumassa puista.

Mulla on viha-rakkaus -suhde syksyyn. En oikein tiedä rakastanko vai vihaisinko. Syksy on kaunis vuoden aika. Rakastan keltaisia lehtiä ja syksyn väritystä. Rakastan myös syksyn pukeutumista. Syksy on ehkä inspiroivin aika pukeutua. Ei ole liian kylmä joten voi kulkea ohuemmissa sukkiksissa, mutta tarpeeksi kylmä että voi pitää nahkapöksyi ja villapaitaa. Rakastan villaa ja nahkaa - ja niiden yhdistämistä. Ja onhan syksyllä synttärinikin. Marraskuuhan lasketaan syksyyn ja loppu syksyähän se on.

Miksi sitten vihaisin tätä vuoden aikaa? Koska syksy tietää sitä, että kohta on tulossa talvi. Vihaan talvea. Pimeyttä, kylmyyttä ja sitä ankeutta mikä on. Voisin kertoa monia syitä, mutta pidetään aihe nyt iloisena ja siitä kuinka nautin tänään ihanan lämpösestä syyspäivästä mekossa, jonka nimesin syysmekoksi.

 Mekko (lainausmerkeissä) on oikeasti Pieciksen iso tuubihuivi, jonka vaan pistin päälleni ja solmin niskan taakse. Lisäsin vyön vaan tuomaan "muotoa" mekkoon. Pötkylä mekko. Helppo, kun mikä ja sellaisen tuubihuivin vois tehdä itsekkin jos vaan kävis ostaa trikookangasta n. 3m x 1,5m ja yhdellä saumalla yhtee.

4 kommenttia:

  1. Roosa toi mekko näyttää tosi hyvältä sun päällä! Sun pitää käyttää tollasia laskeutuvia vaatteita enemmän. You look gorgeous girl ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks;) Mä vasta pikku hiljaa oon löytänyt tän naisellisen puolen itsestäni. :D

      Poista