keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Aion voittaa sinut talvi!

Oon alkanut himoitsemaan tässä syksyn aikana uusia talvitakkeja.  Faktahan on, että talvi tulee ja on kylmä. Joten ois kiva, että olis lämpimiä ja erilaisia takkeja. (Ostin syksyksi sadetakin, mutten kerinnyt käyttää sitä, koska lumi tuli heti syysloman jälkeen! Murr..) Suunnitelmissani oli alkaa metsästää takkeja kirpputoreilta ja tänään viettäessäni vapaapäivää kävin suuntaamassa Hämeenlinnan Fidan lähetystorille. Kappas kuinka kävikään, että löysin mukaani kaksi ihastuttavaa erilaista talvitakkia.


Tämä ensimmäinen, uusi rakkauteni on miesten takki kokoa XX-Large. Nimesin takin Maison Martin Margiela -takiksi, koska mielestäni se näyttää aivan MMM x H&M -malliston takilta. Vai eikös näytäkki melkein tältä? Överi-iso takki on hauska ja ainakin mahtuu talvella parisen kymmentä villapaitaa alle. Lisäksi napituksen saa laitettua muutamallakin eritavalla, joka tuo taas vaihtelevuutta. Muunneltavat takit rock!


Kassalla vielä vilautin kanta-asiakaskorttia ja hinnasta lähti heti -20% pois. Miltä kuulostaa 70% villaa oleva superlämpöinen takki hintaan 16€ (norm. 20€) ? Mun mielestä ainakin aivan huippu löydöltä! Muutenkin olen todennut kirpparit tosi hyviksi paikoiksi löytää takkeja. Eikä tarvitse potea huonoa omaa tuntoa, kun voi ostaa yhden kaupan takin hinnalla 4-5 kirpputoritakkia. Jotka yleensä ovat vielä kaiken lisäksi vähän persoonallisempia.

Roosa - Talvi : 1-1
(koska talvi kerkes yllättämään ekaks)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti