tiistai 20. marraskuuta 2012

Käsityömessujen uudet tuttavuudet part. 1

Lauantaina käytiin koulun kanssa käsityömessuilla mikä on mielestäni oikein mieluisa koulupäivä! Käsityömessuilta löytää aina uusia, mahtavia tuttavuuksia ja saanen esitellä uusimmat suosikkini (ja ehkä muutaman vanhanki). Ensimmäinen osa olkaa hyvä!

Ballerina Design

Ensimmäisenä  pöydän takana oli Päivyt Toivonen. Silmiini osui heti ihanat postikortit. Mikä parasta ne oli itse kuvattuja. Rakastan valokuvia, jotka herättävät tunteita. (joo syvällistä tiedän) Niin, että valokuvan tuntee syvällä sisimmässä. Ei siis ollut ihme, että jäin kuolaamaan kuvia. Tyhmä-minä kun en ostanut paria postikorttia itselleni! Näyttäisivät tosi mageelta kehystettynä seinällä.

Kyllä pöydän takaa löytyi myös suloisia nappeja, rintakoruja, laatikoita jne, mutta ehkä olin niin innoissani kaikesta muusta etten kerinnyt perehtyä niihin. Mutta ainakin ensitapaaminen oli hyvin miellyttävä!

Rento design"Sisustuslehtipinkkoja kaapissa, muotilehtikasoja hyllyllä. Hyviä lehtiä ei haluaisi heittää pois, mutta mitä niillä sitten tekisi? Tästä ajatuksesta lähti  Read it ’n’ wear it -malliston kehittäminen"

Mulle jo entuudestaan tuttu Rento design ihastuttaa edelleen. Aikakausi-lehdistä tehdyt laukut ja pussukat ovat hauskoja, persoonallisia ja erikoisia. Rakastan kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita (se varmaan on jo huomattu blogissani). Jos vierailette Hämeenlinnassa vierailkaa myös Rento designin omassa putiikissa Palokunnankatu 14 (linja-autoaseman läheisyydessä) sillä liikkeessä on paljon enemmän valikoimaa. Taidan itsekkin mennä sinne joku päivä hypistelemään♥

SeriMeriKäsityömessujen ensimmäisen ostoksen tein SeriMerin pöydältä. Ihana printti ja sopiva hinta saivat ostamaan linssipyyhkeen. Sellaista kun en ole omistanutkaan! Haluan varjella omaa kameraani, joten putsaaminen ei varmasti ole ollenkaan pahasta. SeriMerin printit olivat hyvin suloisia ja mietin pitkään kissa- ja nuottiprintin välillä. Päädyin nuottiin, etten aivan kissaksi muutu itsekkin, hehe.

Makeat


Muffinssien leipominen ja syöminen on nam. Muffinssit koristeena on ihania! Rakastan söpöjä juttuja ja muffinssit voisi luokitella tähän kategoriaan. Makeat -pöydällä olleet muffinssit veivät sydämeni ja kotiutin ruskean kookos-muffinssin. Kyseiset muffinssithan ovat saippuoita. Meillä se tulee olemaan sellainen kiva saippua jolla ei saa pestä käsiä. Mutta kun se on niin söpö...?

Löytyikö joukosta uusia tuttavuuksia vai oliko kaikki jo vanhoja tuttuja?

3 kommenttia:

 1. koska tulee part 2:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun kerkeen! Teen vaan täl hetkel 12h koulupäivii ja oon kasilta himas. Ei kauheesti oo ollu innostusta, mutta kyl mä täst ku kerkeen!

   Poista
  2. jep..tee se joskus kumminki:))

   Poista