perjantai 4. tammikuuta 2013

Sama se löydän ne.

Tiedättekö sen tunteen talvella, kun varpaat jäätyvät eikä mistään löydy ihania talvikenkiä? Muita blogeja lukiessani olen huomannut, että en ole ainut joka on pähkäillyt asian suhteen. Talvikengät harvoin täyttävät niiltä vaaditut kriteerit a) lämpöisyys b) ulkonäkö ja c) hinta. Jo lämpimät ja nätit kengät on vaikea löytää ja saati sitten, että ne olisivat rahapussille sopivan hintaiset.

Yläasteelta asti olin haaveillut aikuisten kuomista. Oikeastaan sellaisista kengistä, joissa ei olisi ylimääräisiä vetoketjuja yms vaan ne olisi helppo kiskaista jalkaan. Kun Uggit rantautuivat Suomeen olin heti innokkaasti mukana. Feikit osoittautuivat aina vain yhden talven kengiksi ja aidot maksavat opintotuen verran. Pitkän pohdiskelun jälkeen tajusin mitkä kengät haluan. Haluan huopikkaat.

Suomen ainoa huopatossutehdas Lahtiset sijaitsee tuppukylässä Jämsässä ja koska itsekkin olen syntyjään tästä tuppukylästä tulee siellä piipahdettua aika useinkin. Te, jotka ette Jämsään pääse käymään niin kannattaa tsekata Lahtisten jälleenmyyjät.

Lomalla sitten huristelin tossutehtaalle ja matkaan lähti nuo ihanat karvareunaiset nilkkuri-huopikkaat. Ja mikä parasta hintakin oli vain kaksi numeroinen!Villasukat jalkaan ja pihalle töpisteleen. Ei Suomessa sentään ilman villasukkia pärjää.

Miten te muut ootte ratkaissu talvikenkä ongelman?

10 kommenttia:

 1. Voii että noi on varmaa lämpppösssät :D Mä sitte kiroon tota pakkasta ku kipitellää salee ku en oo saanu tilattuu niit moonbootsei vielkää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kyl on lämpöset!! Ainaki mitä nyt oon testaillu. Ehkä sun pitäs tilaa ne nyt ennenku alkaa superpakkaset. Ainaki hei omistetaa ne nenät;) :D

   Poista
 2. huopikkaat on vaan niiiiiin parhaat talvikengät! :) viime talveen asti kuljin äitin huopikkaissa (vasta vajaa 30v olleet käytössä) mutta sitte ostin omat kun muutin kotoolta pois enkä voinu viedä äitin kenkiä mukanani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että muutkin on todennu hyviksi. Ei ainakaa tunnu turhalta ostokselta! Toinen mitä ootan mun huopikkailta on tuo pitkä käyttöikä. Maksaa sitten loppupeleissä itsensä takaisin, jos kestävät pidempää :)

   Poista
 3. Huopikkaat löytyy multakin! Tosin ne on aika vanhat ja pohjat saattaa liukkautensa takia kaivata uusimista mutta kyllä ne kovilla pakkasilla on silti hyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan pohjien uusiminen kallista? Mutta hyviltä kengiltä tuntuu :)

   Poista
 4. RAKASTAN sun töpöttimiä <3 ite oon painellu koko talven reinoissa..

  http://neitii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyl lämpöset:) Vaikka talvikengät ei nyt mitää superhienoi ookkaa. Mäki kyl haluisin reinot (en talvikengiks mut muuten) ja mielellään vaaleenpunaiset :D

   Poista
 5. oon käyttänyt mun uggeja mut jotenki ne jää vähä syrjään ja käytän mun syyskenkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi mä en kyl tarkene syyskengillä! Ja tuol on viel kauhee liukastaki. Hyihyi. Miten sä pärjäät? :D

   Poista