keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kulmakarvaton

Mä oon heränny hetkeksi talvikoomasta. Oon jopa aloittanut tekemään Käsityömessujen uudet tuttavuudet part. 2, kuten lupasin. Nyt kuitenkin haluisin kuitenkin jakaa teille parit kuvat joulukuulta. Olin kaverin päättötyömallina ja värjättiin mulle blondit kulmat. Hurrr!!
Sain kommenttaja laidasta laitaan. Äiti oli kauhuissaan. Poikaystävä sanoi, että näytän syöpäpotilaalta. Kaveri kehui innoissaan. Itse tykkäsin. Mitäs te, iskeekö?

5 kommenttia:

 1. Oon edellee sitä mieltä, et jeeeee :) Ihanan spesiaalia!

  VastaaPoista
 2. Mä en koskaan oo tajunnu vaaleiden kulmakarvojen ideaa, mut ei kyl mikään pahakaan...

  pienileipuritytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Vaikka tää on aika vanha postaus mun on pakko tulla kommentoimaan!:) Itsellänihän on luonnollisesti melkein näkymättömät kulmakarvat, ja ne häiritsi mua kauan. Varsinkin silloin kun lehdissä alettin puhua paljon tummista ja isoista kulmakarvoista. Yritin tummentaa mun kulmakarvoja, mutta näytti vaan entistä tyhmemmiltä. Nyt oon oppinut tykkäämään mun näkymättömistä kulmakarvoista, jotka antavat muuten tilaa kasvoille. Joten tykkään myöskin näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten tää kommentti on jäänyt huomaamatta? Kiitos! Tämä on vanha postaus ja jotenkin noi vaaleat kulmat oli ihan kivat. :)

   Poista