perjantai 8. helmikuuta 2013

teiniX

Sorruinpa minäkin. Ostamaan kengät - taas. Rakastan kenkiä. Kuitenkaan täällä pohjoisnavalla emme me eskimot voi useinkaan käyttää korkkareita. Talvea on noin puolet vuodesta ja loskapaskaa neljännes vuotta. No ei kesää jääkkään juurikaan. No koska rakastan kenkiä niin talveksikin tarvitsisi olla paaaljon kenkiä, kuten myös takkeja.

Tänään viedessäni työhakemuksia piipahdin Uffilla ja ai, mikä aarre sieltä löytyikään!


Silmääni osuivat nähä iiiihanan väriset aidot Uggit. Nää oli jotain erikoismallia missä oli vähän paksumpi tuo pohja. Ihanat silti. Mistä mä tiedän et nää on aidot? Logon perässä olevasta ® -merkistä sekä lapusta "made in australia". Toisekseen kengän laadun vain tuntee jalassaan. Mulla oli jalassa sukkahousut ja mun jalat hikoili. En oo koskaan pitäny yhtä lämpöisiä kenkiä. Feikki-uggit ovat kyllä täyttä soopaa ne ei ole yhtään mitään verrattuna noihin aitoihin. Toi karvakerros on niiiin paksu ja pysyy muhkeana. (Olettaen, että joku on käyttänyt näitä ennen minua) ja silti hyvässä kunnossa.

Niin ja paljonkos pulitin näistä. Kolmekymppiä ja kakskyt senttiä muovikassin kanssa. Ei paha ottaen huomioon laadun, merkin ja hyväkuntoisuuden.

Aijaijai talvi taidat hävitä mulle.

8 kommenttia:

 1. Uuu ei paha hinta aidoista ja noi on viel nii ihanan väriset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En mä ois ruskeita uggeja kyl halunnu ees. Mut noi oli niiin söpön väriset, että oli pakko ostaa!

   Poista
 2. Voi kun söpöliinin väriset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki! Ja siis noi on niiin pehmeet, ihanku pumpulis pitäis jalkoja. Saat testaa illalla :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep! :) Ainut vaan et noi on joku "jumbo" malli ja ne on aika painavat jalassa:(

   Poista