maanantai 29. heinäkuuta 2013

DIY : NiittikengätSitä välillä tuppaa netissä törmäämään juttuihin, jotka on pakko saada. Tällä kertaa kohteekseni valikoitui ballerina-kengät, jotka ovat täynnä niittejä. Sellaiset maksavat kaupassa itselleni liikaa ja pihinä ihmisenä täytyi keksiä jotain muuta. Olihan kengät kuitenkin pakko saada tavalla tai toisella. En tiedä miksi kesti niin kauan tajuta, että nehän voisi tuunata myös itse. Toteuttamaan kengät pääsin nopeasti, kun kaivoin kaapista vanhat ballerinat. Sain vielä mukavan yhteistyön Niitit.fi kanssa.

Niitit.fi on suomalainen niittejä myyvä verkkokauppa. Niittivalikoima on todella laaja mikä on mielestäni erittäin positiivista. Laajan valikoiman lisäksi tykkään myös nopeasta toimituksesta. Eipä tarvitse odotella viikkoja, että pääsee toteuttamaan tuunausideansa.Tarvitset:
- Ballerinat
- Niittejä n. 150 kpl (esim. täältä)
- Niittityökalu, sakset yms. reikien tekoa varten

Huomioitavaa: Kannattaa valita kengät,jotka ovat koko isommat kuin normaalisti. Mutta jotka tietenkin pysyvät jalassa. Niitit jäävät sen verran sisäpuolelle, että "pienentävät" kenkää.1. Tee pieni reikä kenkään käyttäen piikki-työkalua tai jotain muuta terävää esim. saksia.

2. Kiinnitä niitti.

3. Lisäile niittejä tasaisesti ympäri kenkää tai vaihtoehtoisesti vain kengän kärkeen. Tekemissäni kengissä niitit ovat 1-1,5cm päässä toisistaan.
Kun jotain on pakko saada niin kyllä niitä sitten rakastetaankin. Joku voisi sanoa, että materialismirakkautta. No sitähän se on. Rakkaus on ikuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti