keskiviikko 24. syyskuuta 2014

HOME : Tapetti-inspiraatiota

Pitkän blogihiljaisuuden jälkeen on aika kertoa, että seuraavan kuukauden ajan tämä blogi tulee täyttymään remontti- ja sisustusjutuilla. Me nimittäin muutetaan. Uusi asunto on rempattava lattiasta kattoon, jes!

Lattian saimme aika helposti päätettyä ja meille on tulossa tummahko laminaatti. Nyt pitäisi päättää tapetti ja maalit, joka osoittautui yllättävän vaikeaksi!


 Ellos | Ellos


Ellos | Ellos

Ellos | Ellos

Rautakauppoja kierrellessä on tullut ahdistus. Kaikki tapetit ovat todella tylsiä. Kivoja koukeroita ja vähän mitään sanomattomia. Netistä tilaaminen pelottaa sillä palautusrumpa on aina todella ärsyttävää.

Ellos yllätti positiivisesti. Ellokselta ennenkin tilanneena tiedän, että palauttaminen ja muu sujuu suht vaivattomasti. Lisäksi Elloksella on jatkuvasti alennuskoodeja, jotka koskevat myös tapettivalikoimaa. Mahtavaa! Lisäpisteitä myös siitä, että osa tapeteista on valmistettu Ruotsissa. Uskon vahvasti, että naapurimaassa valmistetut tapetit ovat laadukkaita.

Ensimmäisen ja toisen kuvan tapetit ovat ihanan selkeitä ja raikkaita. Yksinkertaisuudessaan todella klassisia ja graafisia, mutta kuitenkin tyylikkäitä. Kolmannen kuvan kuosit ovat hauskoja ja enemmän käsintehdyn oloisia. Kuosit ovat kotoisia ja lämpimiä. Neljännen kuvan tapeteista on pakko tilata jompi kumpi eteiseen. Tapetit ovat liian raskaita olohuoneeseen. Tehosteseinänä voisivat toimiakkin, mutta näyttäisikö se liian tyhmältä? Olen aivan rakastunut molempiin!


Olen aina tykännyt Marimekosta ja Vallilasta. Heidän printtinsä ovat upeita ja näyttäviä. Näyttävä meidän tapetti saakin olla. Tapetti valikoima oli kuitenkin todella pettymys. Muutamia kivoja kuitenkin löysin,. Marimekon Ruutukaava -tapetin näin ekan kerran vuosia sitten jossain blogissa ja rakastuin välittömästi. Vallilan puukuvioiset tapetit ovat kanssa hienoja ja ihanan graafisia. Meiltä löytyykin Kelohonka -kankaasta ommeltu verho.

K-raudasta löysin muutaman kivan tapetin. Niitä täytyy paikan päällä käydä vielä katsastamassa. Metallinhohto voisi olla näyttävä pienessä määrin esim. eteisessä.

Valinnan vaikeus iskee! Mitä te tykkäätte, löytyykö lemppareita?

4 kommenttia:

 1. Aaaih noi ekan kuvan pikkuruudut! <3 niin söpöjä! mut saattaa ehkä pienentää tilaa helposti? Marmorikuosi vei mun sydämen, mut sitä voi käyttää vaa pienel pinnal ettei kyllästy. Sit toi vika elloksen liukuvärjätty on sellai aina toimiva mut silti mielenkiintonen. Tosi kivoiii, mäki haluun tapettii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa kun en osaa päättää!! Meil tosin on jätti-olohuone joten ei perjaattees haittaa, vaikka näyttäis että pientäis tilaa hiukan. Noi on niin mageita ja saa mielenkiintoa vähän sisustukseen. :)

   Poista
 2. Oi että, siistiä että pääsette muuttamaan! :) onnea vaan uuteen kotiin! Mä ainakin luen mielelläni sisustusjuttuja, teidän suunnitelmat kuulostaa hyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Oon kanssa todella innoissani. :)

   Poista