maanantai 13. lokakuuta 2014

HOME : Lamppu -inspis

Meillä remontti on aloitettu ja se edistyy pikku hiljaa. Vielä ei ole missään huoneessa kuitenkaan täysin valmista. Remontin edetessä on aika myös miettiä sisustusta. Tällä hetkellä asunnossa ei ole yhtään valaisinta paitsi kylpyhuoneessa. Valaisimet ovat siis kohta ajankohtainen asia ja ne pitäisi saada paikoilleen jo ennen muuttoa varsinki näin syysiltojen pimentyessä.

Päädyimme siihen ratkaisuun, että makuu- ja työhuoneeseen tulee tavalliset plafondi-valaisimet. Eteiseen tulee tämän hetkisen asuntomme makuuhuoneen valo. Ainoastaan keittiön ja olohuoneen lamput ovat vielä harkinnassa

Olohuoneeseen tulee kalkin väriset seinät ja marmorikuvioinen tapetti. Huone on iso ja tilava. Haluaisin näyttävän lampun. Valkoinen Big Bang -valaisin olisi upea ja näyttävä ja se heijastaisi valoa kauniisti, mutta 774,00€ -hintalapun kanssa joudun sen jättämään valitettavasti kauppaan. Kuparinen lamppu sopisi hyvin tapetin kanssa. House doctorin lamppu onkin ollut haaveissani jo kauan ja olen jopa miettinyt sen toteuttamista diy-projektina.


Keittiöön on tulossa valkoiset korkeakiiltoiset kaapinovet ja metalliset vetimet. Myös kodinkoneet on teräksen väriset. Jotenkin valkoisen ja teräksen yhdistelmä viehättää. Metalli on kova materiaali ja sen vastapainoksi voisi tuoda myös lämpöä ja pehmeyttä keittiöön.  Lamppujen hinnat ovat 8,99€ - 34,95€ eli ne sopivat kaikki mainiosti meidän budjettiin. Enään täytyy vain päättää minkä valitsen.

Löytyykö teiltä suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti