perjantai 24. lokakuuta 2014

HOME : Kylpyhuoneen pikaremontin suunnitelma

Kylpyhuone oli remontoitu 2006 putkiremontin yhteydessä. Kuitenkaan kylpyhuone ei ollut täysin mieluinen. Valkoharmaat kaakelit ja turkoosi lattia eivät ole lemppareitamme. Päädyimme tekemään pintaremontin käyttäen maalia ja uusimmalla kaapistoja. Kaakeleiden vaihto olisi tullut todella kalliiksi eikä budjetissamme ollut siihen rahaa. Tavoite olisi saada pikku kylpyhuoneesta vähän tyylikkäämpi ja viihtyisämpi.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Ajatuksenamme on maalata kylpyhuoneen seinät kaakelimaalilla. Googletteluiden perusteella kaakelimaali pysyy hyvin märkienkin tilojen seinissä, mutta melko huonosti mm. kylpyhuoneen lattiassa ja lähtee ensimmäisenä kulumaan mm. viemärin kohdalta. Aiomme siis jättää lattian ah, niin ihanan turkoosiksi. Maalaamme kuitenkin lattian kaakeleiden saumat saumamaalilla (saumatussit oli haukuttu kaikissa blogeissa), koska muuten kaakelit varmasti näyttävät kulahtaneilta maalatun seinän kanssa.

Samalla olisi ajatuksena vähän uusia kylpyhuoneen kaapistoja. Tarkoituksena olisi vaihtaa iso allaskaappi ja laittaa pelkästään iso peili. Peili toisi vähän tilantuntua muutenkin jo pieneen ja ahtaaseen kylpyhuoneeseen. Vanha allas ja hana todennäköisesti säilytetään. Lattian väriä yritetään neutralisoida kaapistoilla sekä tekstiileillä kuten matolla.

Hyviä postauksia aiheeseen liittyen on mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti