maanantai 27. lokakuuta 2014

HOME : Mistä löytää hieno sohva?


Nyt ollaan pahan ongelman ääressä. Meille on tulossa uusi sohva. Sohva on olohuoneen tärkein kaluste ja sen ympärille tulee rakentumaan muu olohuone. Ollaan päätetty panostaa laadukkaaseen sohvaan. Sohva on kuitenkin kaluste jota ei ihan hetken mielijohteesta vaihdetta. Mutta 90% sohvista on rumia ja 10% aivan liian kalliita meidän budjettiin.

Kriteereinä sohvalle on, että sen on pakko olla kolmen istuttava. Mielellään divaani, josta voi tehdä sängyn. Väreinä valkoinen, harmaa tai ruskea/beige. Lisäksi sen pitäisi näyttää hyvältä. Tyylikäs ja moderni. Lisäksi sen täytyisi sopia tehosteseinään. Tehosteseinässä on Elloksen marmorikuvioinen tapetti.


Haaveilen tyylikkäästä, pelkistetystä valkoisesta nahkasohvasta. Yllä olevista kuvista voisin ottaa kumman vain koska tahansa kotiimme. Itselläni on kuitenkin ristiriitainen suhde nahkasohvaan. Se olisi helppo pitää puhtaana ja tyylikäs, mutta toisaalta taas tuntuu paljasta ihoa vasten inhottavalla. Tämä olisi varmaan korjattavissa vilteillä?


Jos hienoa sohvaa ei löydy tarvitsee varmaan taas tehdä itse. Tosin DIY -projekteille ei olisi yhtään aikaa. Oikean puoleisessa kuvassa on ihana sohva ja se olisi helppo toteuttaa. Sohvan syvyyden voisi itse päättää ja patja sopisi pehmusteeksi. Siinä pystyisi myös tarvittaessa nukkumaan. Tälläinen sohva olisi tietenkin myös edullisempi.

Onneksi olohuone ei ole vielä valmis ja saan vielä aikaa miettiä. Tänään olisi luvassa vielä liukuväriseinän maalaus. Pidetään varpaat ristissä, että se onnistuisi!

Onko teillä vinkata mitään hienoja sohvia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti