maanantai 8. joulukuuta 2014

DIY : Seinän liukuvärjäys maalaamallaIhastuin ajatukseen maalata liukuvärjätty seinä ja tein siitä inspiraatiopostauksen. Päädyin toteuttamaan projektini maalaamalla. Miten se käytännössä tapahtuisi? Minulla ei ollut hajuakaan. Googlesta ei ollut juuri mitään apua. Oli pakko lähteä vain kokeilemaan.

Alkuperäinen suunnitelma oli toteuttaa seinä niin, että aloittaa vaaleammasta sävystä ja sekoittaa maaliin aina hiukan tummempaa sävyä. Ensin vetää telalla yhden raidan ja toisella telalla häivyttää nuolien kohdasta.

Lähdimme kokeilemaan tuolla alkuperäisellä suunnitelmalla. Toinen maalasi raitoja isolla telalla ja toinen häivytti perässä. Se onnistuikin ihan hyvin. Parhaan jäljen saisi jos olisi aina häivyttänyt aina uudella, puhtaalla telalla. Telasta paistoi läpi aina edellinen väri. Puolessa välissä maalasimme ihan puhtaalla sinisellä, josta aloimme tummentamaan. Tässä vaiheessa vaihdettiin puhdas iso tela.Meidän seinään käytettiin REG -maaleja. Sävyinä oli graniitinharmaa, valkoinen, musta (1L) ja denimin sininen. (3L) Harmaata käytettiin pohjamaalina ennen liukuvärjäystä sekä yläosaan jolloin sitä sekoitettiin valkoiseen.

Itse olen ihan tyytyväinen loppu tulokseen. Huono puolihan on se, että maalatessa ei voi alkaa "kumittamaan" vaan pakko vaan jatkaa sillä tavalla, kun on jo ruvennut tekemään. Toisaalta taas jos menee totaalisen pieleen niin aina voi maalata seinän piiloon.

Miellyttääkö lopputulos teidän silmää? Olisitteko tehneet jotain eri tavalla?

1 kommentti:

  1. Nice photos :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    VastaaPoista