keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Ahmat(it) tulevat
Heipsan! Olin tänään kaverin värimallina ja pistettiin mun tukka sitten tummanruskeeks ja tossa otsatukan alla on vaaleempaa (punertavan) ruskeeta ja takapiiskassaki on pieni ruskee palkki, mut se ei oikein näy :( Mutta kävin tänää tekeen matikan kokeen, johon mun piti eilen lukee ja en tainnut ees avata koko kirjaa. No aattelin kokeessa et voi hitsit en mä näit osaa ja laskin ne nyt jotenki, et ainaki yritin. No muut teki kokeen 10-20minsas ja mä tein puoli tuntii. Ope sit tarkasti mun kokeen samantien ja mul oli vaa yks virhe ja sain siis pisteet 24-/24 !! Ja siis K3 napsahti siitä ja todistukseenki kolmonen tulee ;)

Koulun jälkee sit alkoi armoton siivous. Ja oon nyt pessy kaks koneellist pyykkiä. Vielä 2 jäljellä. No en sit voinu ees imuroida, koska jotkut valopäät on vieny kaikki imurit kaikista kerroksista! No mut juhlistettiin kaverin läksiäisiä ja syötiin lettuja!♥ Omnomnom......

2 kommenttia:

  1. Nyt mulle sitten on iskenyt kauhee järkkärikuume, kiitos sun + parin muun bloggaajan.. :DD

    VastaaPoista
  2. Hahaa ole hyvä ;) mutta nos kuvailet paljon ja sul on jo ihan hyvä pokkari niin et kyl tuu katumaan järkkärin ostosta! kun sen käytön opettelee kunnolla niin se on loistava, koska jos ei opettele niin ei tee mtn..

    järkkäri on kuitenki niin iso ja herkkä että sitä ei kannata joka paikkaan ottaa mukaan että kannattaa omistaa myös hyvä pokkari :)

    VastaaPoista