tiistai 7. helmikuuta 2012

Maailman ympäri ja vihdoinkin mun

Joululomalla ostin itselleni lahjaksi kameraan salaman ja uuen objektiivin. Kameralleni taas ostin lahjaksi laukun. Sitä se on tarvinnutkin. Vanha laukku tosiaan näytti tältä. Yök! Se hirvitys on varmaan metrin pitkä ja sisälle mahtu kameran lisäksi kengätkin ja muuta mukavaa. (Jep, testattu on) Ja kaiken lisäksi se ruma ulkonäkö. Eihän tuollaista hirvitystä voi kantaa missään nimessä! Nyt ongelma on nyt ratkaistu. Pitkän matkan ja tullireissun jälkeen, tervetuloa kotiin♥Voiko tämän söpömpää kameralaukkua omistaa? Kyllä kannatti maksaa tästä kaunokaisesta. (Ja kyllä, laukku jäi tulliin ja jouduin pulittamaan pari kybää tullimaksui. Kiva.) Aion varmasti tulevaisuudessa raahata kameran joka paikkaan ihan vaan siksikin että saan käyttää tätä laukkua, hehe :D Tosiaan laukku tuli jenkeistä ja on Janine King desingiä, jenkkiläistä käsityötä meinaa siis.

Pieniä faktoja tästä laukusta. Sen lisäksi että se on nätti ja sen kans kehtaa liikkua niin hyviä ominaisuuksia on koko. Leveyttä laukulla on 30-35cm ja korkeutta saman verra tai pikkasen vähemmän. Kantohihna on tarpeeks leveä, ehk kolmisen senttii ja siinä on sellainen muovinen "pehmuste" tai mikä nyt kaikis isois laukuis on. You know? Sit takana on pieni vetoketju-tasku jonne saa jotain pientä juttua pistettyy. Äiti sanokin, että tää näyttää ihan käsilaukulta, kun täs on vetoketju-taskut ja kaikki. Kaikin puolin vaikuttaa hyvin laadukkaalta laukulta. Kameralaukku kuitenkin on varmasti ikuinen ja tuskinpa tulen kauhesti uutta ostamaan.

Sisältä laukku näyttää vielä tältä. Mukaan mahtuu sopivasti toinen objektiivi ja jättikokoinen salama sekä se rakas kamera, joka ei kuvaan jostain syystä tullut.

Roosa ja rahapussi kiittää ja kuittaa.

2 kommenttia:

  1. oi kun tuo on söpö! ite oon niin tollo etten oo tajunnu että maailmassa vois olla olemassa hienonpiaki kameralaukkuja, ja en oo edes vaivautunu etsimään, mutta nyt kyllä tekis mieli hankkia jostai joku yhtä nätti kun mitä tuo on...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin mustakin! Mä sattumalta löysin ton kun luin Nelliinan vaatehuoneesta jonkun kameralaukku-postauksen kommentteja :) Kantsii pitää silmät tarkkana nii voit löytää ja toi ainakin mist tilasin on luotettava sivusto mut hinnat on tooosi kalliit, mut tuotteet on niiiin ihania :D

    VastaaPoista