keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Hän on nahkatakkinen tyttö

Tiiätteks mitä? Mäkkäriin on tullu tuplamaku-pirtelöt! Ja tiiätteks te mitä se tarkottaa? Ette tiiä. Mut se tarkoittaa, että kesä on virallisesti tullut! Oujeeeeee. Eilen sitten juhlistin tätä ja oli pakko ajella mäkkärii. Oli muuten hyvää ja törkeen kallista. (Sillon, kun minä olin pieni ne maksoi 2 euroo)


Virallista kesäpäivää vietiin sitten aika kirppari painotteisessa asussa. Paita, shortsit ja koru on kirpparilta. Ray-Banit on kaverin iskän vanhat ja nahkatakki oli menossa kaatikselle ja nappailin sit omakseni. 2nd  hand kamaa siis päällä ja ei pahan näköistä mun mielestä ollenkaan. Kierrätys rock!


Toi kaupunkisormus on noussu mun lemppareihin. Ja toi risti on ite tehty ja tykkään hirmuisesti. Mul on tosi paljon ristikorui, mut ei haittaa. :)

En tiedä kuinka paljon mun blogista välittyy, että oon tosi sellainen 2nd hand-ihminen ja tuunailen tosi paljon.  Sekä suosin pieniä suomalaisia käsityö-yrityksiä, josta löytää aina aarteita. Aattelin, että voisin tehdä teille esim. korupostauksen. Mul on tosi paljon koruja kirppareilta, pikku putiikeista, ite tehtyjä jne. Kiinnostaisko?

6 kommenttia:

 1. Ihana asua ja paita! Sama täällä, parhaimmat löydöt löytyy kirppikseltä ja lähes joka päivä on ainakin jotain kirpparilta :) Sieltä löytyy vaan halvalla, persoonallisia ja hyviä vaatteita, jos vaan kehtoo ehtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja tää materialisti-kulttuuri saa ihmiset heittään muutaman kerran pidettyjä hyvä kuntoisia vaatteita pois. Toisen romut on toisen aarteet :)

   Poista
 2. aivan mieletön toi kaupunki sormus! mig digailee siit! Ja muutenki oot iha huippu! pistä korupostaus, mua ainaki kiinostaa nähä mitä kaikkee sul on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on magee kyl :) Sinäki oot huippu♥ Ja aattelin kyl tehä sen korupostauksen. Siihen kyl menee paaaljon aikaa ja pitää kelaa miten sais siit mielenkiintoisen enkä sellast super tylsää :D

   Poista
 3. pistä korupostaus! mua ainakin kiinnostais:) + ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! :) Aattelin kyl tehä sen korupostauksen, mut se on viel suunnittelun alla ;)

   Muute olit laittanu 3 kertaa saman kommentin nii poistin 2 niist ja julkaisin vaan tän yhden :)

   Poista