keskiviikko 15. elokuuta 2012

Aikuiskalenteri

Tänä vuonna ryhdistäydyin viime vuoteen nähden ja ajattelin oikein ostaa kalenterin. Viime vuonna kun tyydyin postin tuomaan TEAM-liiton kalenteriin. Ei siin mitää hyvä kalenteri se oli ja palveli oikein hyvin. En tiennyt vaan, että saanko tänä vuonna mitään hyvää ilmaiskalenteria.

Kalenterikaupassa katselin tarjontaa. Ensin himoitsin Angry birds -kalenteria, mutta sitten tyydyin kattomaan tylsiä aikuiskalentereita. Yksivärisiä plääplää. Aikuisuutta, kuinka tylsää? Oon ostanu jo aikuislompakon. Tosissani yritin ostaa myös aikuiskalenteria. No kalenterin kanssa sieltä lähdinkin ja tässä on mun aikuiskalenteri.Mä: "Kato iskä, ostin aikuiskalenterin"
Iskä repeää totaaliseen nauruun. En ymmärrä?

Muistakaa muuten kysyä kirjakaupoista saako opiskelijakortilla alennusta nimittäin Kirja-Kärkkäiseltä ainakin sai -10% kalentereista kunhan muisti kysyä kassalla!

Onks muilla kalenterit viritetty jo kuntoo?

4 kommenttia:

 1. Lukios on helppoo ;)) Lukiolaiskalenteri hoitaa asian! :)

  VastaaPoista
 2. Opiskeluaikana kalenterini oli ns. aikuiskalentereita, joissa joka päivälle oli kellonajat ja kaikki kurssit ja menot merkitty siististi eri värikoodein. Kun opinnot loppui ja siirryin työelämään pistin ranttaliksi ja ostin mauri kunnaksen kalenterin - kerrankin kun kalenterin ei tarvinut olla niin käytännöllistä :) Nykyään olen taas tylsä ja käytän sähköistä kalenteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on toi kalenteri myös puhelimessa, jotta varmasti aina muistan kaiken :D Ei voi unohtaa ku puhelin piipittää "muista taas tämä ja tämä klo tämä" piip piip :D

   Poista