sunnuntai 19. elokuuta 2012

Vastauksia kysymyksiin

Vastauksia kysymyspostauksen kysymyksiin. Alussa sellaiset perus random kysymykset ja lopussa sellaiset henk. kohtaisemmat.

ps. Blogger ei suostunu yhteistyöhön joten jotkut tekstit heittelee ja rivivälit on mitä on.... Koittakaa selvii tän asian kaa.
Miksi aloit bloggaamaan?

- Aloitin bloggaamisen 2007. 2-3. luokasta asti olin pyöriny netissä tehden erilaisia kotisivuja. 4. luokalla aloitin sitten koodailemaan ja olin siinä hyvä! Sitten kun menin yläasteelle alkoi kotisivujen teko kyllästyttää ja siirryin bloggaamiseen. Mulla siis on aina ollut joku tapa tuoda itseäni netissä esille. Se vaan on ollu aina osa mua ja en tiiä voisinko olla ilman.

Koska päivität blogin ulkoasua?
En tiiä. Tuskin vähään aikaan. Tykkään tästä. Päivitinhän mä tota banneria vähän aika sitten. En koe tarpeelliseks vaihdella ulkoasua koko ajan.

Klassinen musiikki vai rock-musiikki?
En osaa sanoo. Jos pakko sanoo nii rock. Koska miellän klassisen musiikin sellaiseks ihme viulumusiikiks :D

Oletko ollut missään festareilla tänäkesänä?

En, koska oon alle 18 ja mulla on äiti. Ja jos menisin festareille nii menisin mun poikaystävän kaa ja ois tyhmä ite olla siel junnu-alueella kun toinen on siellä k18-alueella eikä toi todellakaa suostu tulee junnu-alueelle :D Mutta ens kesänä sitte. Vielä on elämää jäljellä:)

Koska koulusi alkaa?

Kouluun meen lokakuussa, mutta työssäoppiminen alkoi jo 6. elokuuta.

Paras karkki?

En syö kauheesti karkkia, mutta joku suklaakarkki esim dumle. Tai ihan karkki-karkkina best 4ever on nallekarkit!


Mikä fiilis tällähetkellä? 
- Väsynyt ja mahaan sattuu. Mut muuten hyvä.

Miksi hiuksesi ovat punaiset?
- Eipä siihen oo nyt kauhee syvällistä syytä. Oon aina vaihdellu hiusten väriä (ruskee, punainen, violetti jne) ja välil oon pistäny oman luonnollisen värin (blondi) takaisin. Sitten kerran vaan värjäisin takas punaiseks ja sit ne jäi kun tykästyin punasee. Tylsien vaatteiden kanssa on ees kiva punainen tukka. Mutta värjään varmaan kohta takas blondiks tai en oikein tiiä mitä teen mun hiuksille. Siks oon antanu niide vaa rehottaa:D

Minkä ikäisenä kiinnostuit muodista?
- No amiksessa aloin enemmän kiinnostuu muodista, mutta yläasteella pukeutuminen alkoi olla tärkeetä. Halusin näyttää persoonalliselta enkä olla vaan yksi muiden joukossa. Seiskalla leikkasin tukkani lyhkäseksi ja sellaisena se pysyi yläasteen. Käytin kirkkaita värejä ja todellakin erotuin. En oikeastaan ole niiiin kiinnostunut muodista. Oon enemmän kiinnostunu pukeutumisesta ja varsinkin persoonallisista pukeutumisesta.


Toivoisitko tulevasi suomen "julkkis blogaajaksi"?
En. Toivon, että blogini pysyy harrastuspohjalla. Blogista toivottavasti olisi hyötyä saada menestyksen avaimia johonkin toiseen suuntaan.
Mitä kolmea asiaa ilman et voisi elää?
- Poikaystävä, perhe ja ystävät.
Materialistisesti: tietokone (netti), kännykkä ja kamera
Muuta: suklaa, matkustelu, Jeesus.

Koska aikuisuus alkaa? 

- Ei ikinä jos saisin valita. Viimestään sillon kun sulla on oma lapsi ja sun pitää huolehtia jonkun toisenki elämästä kun omasta täytyy olla aikuinen tai edes kypsä. Oikeastaan aikuisuus ei ala koskaan. Ihmiset ovat 50v vielä ihan yhtä lapsellisia ja huonoja käyttämään alkoholia kuin 15vuotiaana. Joten en usko, että kukaan aikuistuu koskaan.

Älkää yrittäkö aikuistua.

T. Katselen amiksessa yksinäni muumeja


Millaiset on elämäntapasi (terveelliset, normaalit, epäterveelliset ja miksi jne)
- Vaihtelevat. Aikaepäterveelliset. Syön välillä 2kk pelkkää makaroonia ja jauhelihaa aamupalaks, iltaruuaks ja iltapalaks, koska en jaksa kokkaa mitää muuta. Sitten syön aina vähä suklaata ja sipsiä enkä liiku juurikaan. En tykkää hikiliikunnasta. Silti en oikeestaan liho. Paino on pysyny samana viimeiset 4 vuotta:)

Oon mä kyl välil aina yrittäny elää terveellisesti, mut sit aattelen, et hitto vie mä jaksan. Kerran täs eletää ja miks tarvis olla pyykkilauta vatsa?Uskotko että mahdotonkin on mahdollista?
- Uskon. Mikä vaan on mahdollista, jos vaan tekee ite töitä sen eteen ja haluaa sitä 150%:sti.Millainen perheesi on?

- Tähän on vähän hankala vastaa, koska mun porukat on eronnu, joten mulla ei oo sellaista idyllistä perhettä saman katon alla. Mutta yhteenvetona mun perhe on ihana, kannustava ja tukee mua aina mitä ikinä päätänki tehä. Ja onhan ne aika hauskoja ja äänekkäitä myös.


Mikä haluat olla isona?
- Oon pohtinu tätä aika paljon. Kun pääsin eskarista halusin missiksi. Myöhemmin haaveilin olevani presidentti ja nostaisin eläkettä. Yläasteella lemppariaineeni oli kässä joten sitten aika vahvana tuli, että haluan tehdä käsillä jotain ja vaatetusala oli sellainen minne sitten hain yhteishaussa kolmeen eri paikkaan. Myös lastentarhan opettaja kiinnosti, mutta hautasin sen ja päällimmäisenä oli vain vaatteet ja ompeleminen.

Amiksessa sitten en tienny minne haen sen jälkeen. Aattelin vaan, että "no mul on 3 vuotta aikaa". Tänä kesänä havahduin ja tajusin, että mulla alkaa se vika vuosi. Mun pitäis ens vuonna hakee ammattikorkeisiin. Kaivelin lastentarhan opettajan haaveeni takaisin, koska aattelin että musta ei tuu kuitenkaa mitää joten se ois "helppo" ammatti. Nyt kuitenkin juttelin iskän kanssa ja tajusin, että ei, en haluu lastentarhan opettajaks. Lähen lukemaan liiketaloutta ja mullahan on jo toiminimi ja oma yritys. :)


Lyhyesti: Isona haluan olla menestynyt omalla yrityksellä sekä jossain vaiheessa onnellinen vaimo ja äiti.


Yhdellä sanalla: OnnellinenMikä on suurin haaveesi?
- En tiedä suurinta haavetta, mutta suurimpia haaveita on menestyä omalla yrityksellä, perustaa perhe ja saada oma talo jonka ite oon suunnitellu ja sisustanu.
Oletko tyytyväinen elämääsi?

- Kyllä pääosin, mutta on asioita joihin en ole tyytyväinen, mutta en voi itse vaikuttaa että ne muuttuisi.

Onko sinulla kaikki mitä tarvitset?

- Rehellisesti ei. Tarvitsisin oman kodin. Reissuelämä alkaa pikkuhiljaa nyppii. T. 22 neliöö ja tiskaaminen vessassa.

Onko sinulla kaikki mitä haluat?

- Ei. Enkä usko, että koskaan tulee olemaan. Ihminen haluaa paljon kaikkea. Ja esim. omakoti vielä puuttuu sekä pari kameran objektiiviä, oma tiskiallas jnejne. Hah ei kellään voi olla kaikkea mitä haluaa. On sitten eriasia onko kaikki mitä tarvitsee.


Lyhyesti: Minulla on kaikki mitä tarvitsen, muttei kaikkea mitä haluan.

Omaisuus vai kokemukset?

- Kokemukset. Siks tykkään matkustaa ja touhuta ja kerätä kokemuksia erilaisista jutuista. En oo kauheen materialistinen, mut vähän ja totta kai tavaroistakin tulee hyväl tuulel.

Koska tapasit poikaystäväsi kanssa?

- Tavattiin huhtikuun alussa 2011 yhdellä mun kaverilla illanistujaisissa.

Kuinka kauan olet seurustellut poikaystäväsi kanssa?

- Viikon päästä tulee vuosi täyteen :)

Kuinka paljon teillä on ikäeroa?

- 365 miinus 7 päivää eli 358 päivää, jos tarkkoja ollaan. Mä oon syntyny 1. marraskuuta ja mun poikaystävä 8. marraskuuta, mutta vuotta aikaisemmin.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää nii sitten vaan kommenttia tulemaan nii vastailen tonne kommenttipoksii:)

6 kommenttia:

 1. En tiedä mille festareille olisit mennyt, mutta en ole koskaan 20 vuoden festarikokemuksella ollut festareilla, joissa olisi "junnualue ja k-18-alue" tuolla kuvaamallasi tyylillä.
  Isoilla festareilla on aidatut anniskelualueet ja niille ei alaikäisillä ole asiaa.
  Tosin kävin 16 v tyttäreni kanssa tänä vuonna "pikkufestareillakin" eli Karjurockissa, ja siellä oli juuri tuo sama käytäntö, aidatut anniskelualueet.
  Muuten kaikki festarikävijät ovat ihan samassa tilassa, ei siellä mitään jaottelua iän mukaan ole.
  En nyt ihan ymmärtänyt ajatteluasi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta suurinosa kavereista on 18 ja ei oo kiva ootella ku toiset menee anniskelualueelle.

   Poista
 2. moi. mietin tuota festarikohtaa, että eikö sulla oo kavereita joiden kanssa mennä festareille? tottahan sekin on että yksin ei ole kiva mennä. niin, vielä on elämää jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu on kavereita. suurin osa 18 ja toi anniskelualue ärsyttää koska vaikka ei jois mitää nii toiset on siellä istumas ja joutuu ite oottelee. ei mul oo mikää kiire mihkää. elämää jäljel:)

   Poista
 3. saanko kysyä millä oot tehny sun bannerin :))*?

  VastaaPoista